reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

A dziewczyny jak u was z brzuszkami? Urosly juz sporo? Bo u mnie już widac[emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Rano jeszcze jest ok ale już popołudniu widać że jest brzusio[emoji7]

oar8skjo1nm1cgrs.png

reklama
Witaj Verq!
Co za leniwy weekend... od samego patrzenia przez okno robi mi się zimno! Przeleżany pod kocem z goracą herbatą z imbirem. Trzeba się bronić przed choróbskiem, bo młody coś wczoraj niewyraźny był. Także ten, imbir, miód, cytryna, sok z malin i jeżyn (warto było latem się wysilić i zrobić). Jak byłam z synem w ciąży to w 7 miesiącu miałam naraz grypę żołądkową i anginę. Masakra! Oby się nic podobnego nie przydarzyło.
Udanych wizyt jutro życzę i samych przyjemnych wiadomości!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny. Intensywny weekend mieliśmy. Dzisiaj imprezka rodzinna, jeszcze ta zmiana czasu. U nas już 16tyd tak leci ten czas. I tak już wyraźnie czuje maluszka. Leżąc na plecach to widać jak rusza mi się brzuch. Super uczucie. Przynajmniej jestem spokojna że wszystko jest ok. Zmykam spać. [emoji4] i z P podjęliśmy decyzję że chyba jednak będzie mały Maksymilian. Jakoś żadne inne imię nas nie przekonuje [emoji1] no i zycze dziewczyny udanych wizyt. Ja dopiero 18.11 to będzie 19 tyd więc już połowkowe [emoji6]

p19ucsqvyg9mlpha.png

Witajcie dziewczyny. Intensywny weekend mieliśmy. Dzisiaj imprezka rodzinna, jeszcze ta zmiana czasu. U nas już 16tyd tak leci ten czas. I tak już wyraźnie czuje maluszka. Leżąc na plecach to widać jak rusza mi się brzuch. Super uczucie. Przynajmniej jestem spokojna że wszystko jest ok. Zmykam spać. [emoji4] i z P podjęliśmy decyzję że chyba jednak będzie mały Maksymilian. Jakoś żadne inne imię nas nie przekonuje [emoji1] no i zycze dziewczyny udanych wizyt. Ja dopiero 18.11 to będzie 19 tyd więc już połowkowe [emoji6]

p19ucsqvyg9mlpha.png
Ciekawa jestem jaki prezent dziadziuśkom zaserwowaliście w końcu? Widzę, że jesteś szczuplutka, no to masz szczęście, bo nie tylko czujesz ale i "widzisz" maleństwo.
Ja zaraz zmykam na zakupy rozejrzeć się za prezentami świątecznymi, bo nie cierpię tego zostawiać na grudzień, kiedy jest tłok i trzeba kupić coś na ostatnią chwilę. I może coś dla dzidziusia wypatrzę.

Ciekawa jestem jaki prezent dziadziuśkom zaserwowaliście w końcu? Widzę, że jesteś szczuplutka, no to masz szczęście, bo nie tylko czujesz ale i "widzisz" maleństwo.
Ja zaraz zmykam na zakupy rozejrzeć się za prezentami świątecznymi, bo nie cierpię tego zostawiać na grudzień, kiedy jest tłok i trzeba kupić coś na ostatnią chwilę. I może coś dla dzidziusia wypatrzę.

Gina86 chyba w tym roku też tak zrobię...bo zawsze zostawiam na ostatnią chwilę. A dzisiaj po wizycie obowiązkowo jakieś zakupy również dla maluszka. Taka jestem ciekawa czy czlopczyk czy dziewczynka jak myślicie? :-) :)

Dzień Dobry Wszystkim [emoji4]
U nas weekend minął leniwie, z gorącą herbatką i szarlotką [emoji6]
Dzisiaj i jutro Mąż ma wolne, więc pewnie zaliczymy jakieś zakupy. Mam tyle do prasowania nazbierane, a chęci do tego żadnych [emoji21][emoji21][emoji21] nic tylko bym leżała...
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4] i życzę Wszystkim miłego dnia.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też lubię mieć wszystko pokupione wcześniej. Można się spokojnie rozejrzeć, przemyśleć co dla kogo kupić

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji4] to sama nie zaczynam tak w wcześniej z prezentami[emoji6]ja już coś kupiłam w zeszłym tygodniu...tylko u nas najpierw był plan że zostajemy sami w DE ..jednak wszystko się zmieniło i teraz będzie u nas na święta 12 osób plus troje dzieci... przy czym do tego mój mąż i dwójka dzieciaków mają jeszcze urodziny więc będzie totalny chaos...i robimy prezenty dla wszystkich..ale wiadomo żeby nie pójść ż torbami to dla dorosłych bardziej coś symbolicznie..dla dzieciaków coś lepszego , no i jeszcze zostaną mi 3 urodzinowe prezenty do ogarnięcia...wiec ja muszę zacząć wcześniej dzukac

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas też 12 osób do obdarowania. My też jakieś upominki, ale coś z głową i praktycznego. Z dzieci to tylko mojemu młodemu coś konkretniejszego, znając jego to pewnie jakaś giwerka, i mojej chrzesnicy. No i ja jak zwykle prezent dla siebie muszę wypatrzeć, bo moj mąż to tak nie za bardzo niespodzianki umie robić. Nic nie mówcie do tego dodatkowe 5 prezentów urodzinowo imieninowych, w ty mój mąż ma urodziny i imieniny na koniec grudnia. Ciężko nie zwariować co roku! Dlatego wieksze zakupy dla maluszka przewiduję dopiero na nowy rok.

Do góry