reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
A w tym hamaczku nie niszcza sie plecki maluszka? Bo taki skulony wtedy chyba jest
Wiesz nie jestem fizjoterapeuta. To bardziej wyprostowana pozycja niż z fotelika samochodowego. Nigdy nie spotkałam się z ostrzeżeniami w takim kontekście. Jak samemu trzyma się maleństwo w wannie na moje oko pozycja jest taka sama o ile nie bardziej wyprostowana. Nie nazwałabym tego skuleniem, dziecko leży sobie swobodnie co daje dwie wolne ręce dla rodzica.

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

A w tym hamaczku nie niszcza sie plecki maluszka? Bo taki skulony wtedy chyba jest
1509261710-06a1ba99dfe2990b-aaaaaa.jpeg

Mam tylko takie zdjęcia. Kapalam syna nawet jak spał. Według mnie bardziej skulone dziecko jest w foteliku samochodowym ale to jest moje zdanie

Dzień Dobry Wszystkim w ten paskudny dzień [emoji58]
Jeśli chodzi o wanienkę to ja miałam najzwyklejszą plastikową bez żadnych wkładek gabkowych, hamaczków itp. i do tej pory jej używamy.
Laktator mam ręczny i odciągnąć nim mleko to była masakra, dobrze że był używany tylko kilka razy. Teraz będę szukać jakiegoś elektrycznego, narazie nie mam żadnych typów. Co do butelek to miałam z Aventu i używałam może z 5 razy do podawania wody. Moja Mała antysmoczkowa i antybutelkowa, do 6 msc tylko cycuś, a potem wybrała picie z kubeczka otwartego i bidonu. Nawet kubka niekapka nie ogarnęła.

Wczoraj dostałam dwa wielkie wory ciuszków dla Małego do przebrania [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny chętnie do Was dołączę :)
Jakiś czas temu udzielałam się na wątku staraniowym, ale z różnych przyczyn zrezygnowałam.

U mnie obecnie 16+2, a od jakiegoś miesiąca wiemy, że będzie synek :)
To moja pierwsza ciąża więc myślę, że to forum mi się przyda :)
Witaj [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć!
U mnie też pogoda paskudna, ale cóż przecież to już jesień.
Moja dzidzia juz coraz bardziej szaleje w brzuszku, największa aktywność ma tak 2-4 w nocy :laugh2: Oj mam nadzieje ze jej tak nie zostanie bo mamusia lubi w nocy spać.
@k.d.30 Zdjęcia takie słodkie ze aż chce się mieć taki leżaczek :)
@Verq Witaj!

reklama
Cześć dziewczyny chętnie do Was dołączę :)
Jakiś czas temu udzielałam się na wątku staraniowym, ale z różnych przyczyn zrezygnowałam.

U mnie obecnie 16+2, a od jakiegoś miesiąca wiemy, że będzie synek :)
To moja pierwsza ciąża więc myślę, że to forum mi się przyda :)

Witaj ☺

Do góry