reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Ja mam tylko takie siedzisko, wstawiam do swojej wanny. Wanienki wogóle nie mam, mój kręgosłup nie nadaje się na 5 min zwisu nad wanną, a w siedzisku dziecko leży samo od urodzenia, na siedzisku tetra żeby izolować od plastiku.
Jak się dziecko wykąpie to dolewam wody i sama wskakuje albo starsze dzieci.

Napisane na U FEEL PRIME w aplikacji Forum

.

My niestety będziemy mieć przez najbliższy min rok tylko prysznic, wiec kupno wanienki to konieczność. Wezmę taka ze stojakiem to może będzie trochę wygodniej.
Ten zestaw z siedziskiem kosztuje 30 zł więcej niż bez, wiec chyba wezmę a jak się nie przyda to duzo nie stracę.

Ja mam wanienke z hamakiem bardzo wygodna i dwie ręce wolne
1509026745-5931f9205805251a-aaaaaa.png

Dzień dobry dziewczyny,
Nie za ciekawa noc mialam, wciąż pobudki, to siku, to głodna, to zgaga, ehhh.
Dziś mam 17t 1d, i w nocy dzidzia musiała fikolki robić, bo czułam dokladnie, aż momentami zasnąć nie mogłam.
U nas tak szaro, że chętnie pod koc i bym leżała, a tu trzeba pieska na spacer i wyjść... ;(.
Życzę udanego ranka dziewczyny :)

2nn3dqk34m79x1nj.png
Kochana a wiesz ze wczoraj zaczelysmy piaty miesiac[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Na allegro :p
Wanienka nazywa się tega i ma bardzo dobre opinie (podobno zrobiona z wytrzymałego plastiku)
Zastanawiam sie nad biała albo szara.

Wrzucam zdjęcie. Nazwę sklepu zamazalam :p

2017-10-26 16.31.59.jpg

Załączniki

• 2017-10-26 16.31.59.jpg
    2017-10-26 16.31.59.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 495
Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
U mnie piękne słońce i cieplutko, wiec planuje popołudniu wyprawę do parku z dzieciaczkami.

Ty się nie przejmuj, nauczysz się zanim dziecko urodzisz. A mój m m trzecie w drodze i nie rozróżnia :-p

Ja mam termin na połowę marca a też myślę raczej o polarkowym tylko z jakąś podszewka. Fajne były w hm szare, tylko boje się ze na wiosnę te szarości mi zbrzydna wiec czekam na wersję wiosenna.

Współczuję ciężkiej nocy.
A mogę prosić przepis na mufinki?

Mnie by tylko przeszkadzało. Wole jak dzidziuś sobie swobodnie pofika podtrzymywany za główkę.Wszystko co potrzeba ustawiam w zasięgu ręki. Ale jeśli boisz się ze śliski dzidzus ci się wywinie jakoś, to pewniej będziesz się czuła mając takie coś.
1509028630-1f33899e264bee90-aaaaaa.jpeg

Gdyby coś było niezrozumiałe lub nieczytelne to pisz śmiało [emoji6][emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry