reklama
Paulina_Austria
Fanka BB :)
Ja mam tylko takie siedzisko, wstawiam do swojej wanny. Wanienki wogóle nie mam, mój kręgosłup nie nadaje się na 5 min zwisu nad wanną, a w siedzisku dziecko leży samo od urodzenia, na siedzisku tetra żeby izolować od plastiku.
Jak się dziecko wykąpie to dolewam wody i sama wskakuje albo starsze dzieci.
Napisane na U FEEL PRIME w aplikacji Forum
.
My niestety będziemy mieć przez najbliższy min rok tylko prysznic, wiec kupno wanienki to konieczność. Wezmę taka ze stojakiem to może będzie trochę wygodniej.
Ten zestaw z siedziskiem kosztuje 30 zł więcej niż bez, wiec chyba wezmę a jak się nie przyda to duzo nie stracę.
k.d.30
Ja mam wanienke z hamakiem bardzo wygodna i dwie ręce wolne
kredka82
Kochana a wiesz ze wczoraj zaczelysmy piaty miesiac[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Dzień dobry dziewczyny,
Nie za ciekawa noc mialam, wciąż pobudki, to siku, to głodna, to zgaga, ehhh.
Dziś mam 17t 1d, i w nocy dzidzia musiała fikolki robić, bo czułam dokladnie, aż momentami zasnąć nie mogłam.
U nas tak szaro, że chętnie pod koc i bym leżała, a tu trzeba pieska na spacer i wyjść... ;(.
Życzę udanego ranka dziewczyny
kredka82
A gdzie znalazlas ta wanienke ze stelarzem? Ja slyszalam ze bardzo przydstne bo dziecku nie ogranicza ruchow i nie jest na lezacoZobacz załącznik 827145
Dziewczyny wracając do tematu wyprawki. Przy to plastikowe siedzisko jest przydatne?
Paulina_Austria
PaniPe
Dzień dobry!
U mnie piękne słońce i cieplutko, wiec planuje popołudniu wyprawę do parku z dzieciaczkami.
Ty się nie przejmuj, nauczysz się zanim dziecko urodzisz. A mój m m trzecie w drodze i nie rozróżnia
Ja mam termin na połowę marca a też myślę raczej o polarkowym tylko z jakąś podszewka. Fajne były w hm szare, tylko boje się ze na wiosnę te szarości mi zbrzydna wiec czekam na wersję wiosenna.
Współczuję ciężkiej nocy.
A mogę prosić przepis na mufinki?
Mnie by tylko przeszkadzało. Wole jak dzidziuś sobie swobodnie pofika podtrzymywany za główkę.Wszystko co potrzeba ustawiam w zasięgu ręki. Ale jeśli boisz się ze śliski dzidzus ci się wywinie jakoś, to pewniej będziesz się czuła mając takie coś.
Gdyby coś było niezrozumiałe lub nieczytelne to pisz śmiało [emoji6][emoji4]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Kurde musze u mnie zobaczyc bo chyba mi sie nie oplaca wanienki z pl wysylac... ale sliczna jestNa allegro [emoji14]
Wanienka nazywa się tega i ma bardzo dobre opinie (podobno zrobiona z wytrzymałego plastiku)
Zastanawiam sie nad biała albo szara.
Wrzucam zdjęcie. Nazwę sklepu zamazalam [emoji14]
Zobacz załącznik 827178
reklama
To jest nas już 3 ja dzisiaj 17w2dKochana a wiesz ze wczoraj zaczelysmy piaty miesiac[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]