Gina86
Fanka BB :)
Ja również witam. Znowu zgniła pogoda niestety. PaniPe też ostatnio wybrałam się do takiego seconhandu, ale tragedia. Nie umiem w takich sklepach się odnaleźć, nie mam cierpliwosci do grzebania w tych szmatkach. Poszłam za namową przyjaciółki, ona zawsze wygrzebie jakąś perełkę. Więcej nie pójdę. Rzeczywiście sklepowe ceny to koszmar. Rozumiem 120 zł za normalne dżiny, ale żeby za ciążowe??? Ja mam 4 pary odkupione od znajomych za grosze lub podarowane za czekoladę[emoji4] tylko bluzki musiałam kupić, wiec wybrałam hm. Noszę więc przeważnie te bluzki ciażowe plus jakis kardigan i jest ok. Kardigany chociaż nie ciążowe hehe. H mnie obiad też gotowy. Kotlety jajeczne, sos pieczarkowy i surówka z pekińskiej. A teraz kawa zbożowa i tv[emoji3]Witam leniwym Dzień Dobry [emoji4] pogoda tak zachęca do wszystkie, aż chce się żyć normalnie [emoji23] ja zdążyłam już zaliczyć wizytę w secondhandzie - polowałam na jakieś ciuszki ciążowe, bo powoli robi sie coraz mniej wygodnie w tych dotychczasowych. Ceny sklepowe wiadomo nie zachęcają do zakupu [emoji58]. A coś tam udało mi się upolować za grosze, tak więc warto było rano wstać.
Czeka mnie jeszcze robienie obiadu - dzisiaj gulasz z kurczakiem i papryką, do tego kasza gryczana i ogóreczek kiszony.
Jak tam u Was samopoczucie dziewczyny???
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom