paprika-85
Zaciekawiona BB
Ale chyba nie wierzycie ze imię dziecka ma wpływ na jego charakter, co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytanie do dziewczyn na duphastonie- kiedy odstawiacie? U mnie zaczyna sie 13 tydzien i lekarz mówi ze to ostatni blister- mam teraz z 2 zejść do 1 dziennie na 15 dni a potem po pół tabletki przez 10 dni.
Oj tak znam kilka Zosieniek i wszystkie są od cholery, jedna w wieku mojej Wiki (sąsiadka) potrafi uciekać z domu, serio, inna znowu chowa się rodzicom gdzie popadnie i potrafi przez spory czas nie wychodzić (a ma 7lat). Chociaż powiem wam że w szkole moich dziewczyn są dwie Wiktorie i moja to jest bardzo odważna, co myśli to mówi. A ta druga poszła do szkoły chyba wieku 8 lat tak była zamknięta w sobie i praktycznie cały czas siedziała w koncie i płakała za mama.
Miło mi [emoji3] Ania jestem [emoji6]Kurde ciezko z tymi imionami, ja jakos w ogole nie mam pomyslu, a jeszcze maz mnie wkurza i do mojego brzucha mowi per Beatka... nie chce nikogo obrazac, ale no kurde nie pasuje mi to imie do mojego dziecka, a ponoc jak juz sie czlowiek przyzwyczai to potem ciezko zmienic. Jedyna nadzieja, ze bedzie chlopak...
A tak teraz mysle i chyba najbardziej podobaja mi sie takie proste ponadczasowe imiona jak Ania, Ola, Ewa...