kredka82
Fanka BB :)
U nas chyba jest 20-22tPołówkowe to równy 20 tydzień? Czy jakiś przedział?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam na 22.11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas chyba jest 20-22tPołówkowe to równy 20 tydzień? Czy jakiś przedział?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
I należy do spokojnych dzieci? Wiesz moja córcia dała nam popalić tak do 2lat to teraz liczę na spokojny egzemplarz[emoji12]Mam synka Dawidka
Chyba bym wolała małego rozrabiake przynajmniej będę wiedzieć że sobie w kaszę nie da dmuchać i w życiu poradzi[emoji23]Super pomysł
Ja też mam Kubusia w domu. Wszystkie Kuby to podobno rozrabiaki. ale mój też potrafi być grzeczny, wiecże w te przesądy nie wierzę. Każde dziecko ma inny temperament
Najgorzej jak ktoś sie wtraca w imiona naszych dzieci, przecież to nie ich sprawa. Pamiętam jak myśleliśmy z mężem dla chłopca Hubert łooo jak nam skrytykowali. Teraz nic wcześniej nie powiem nikomu. Dowiedzą się jak się dzieciaki urodza a jaTy dawno będę już do nich mówiła po imieniu.
Miałam czekać na kolejne usg, ale u mnie lekarz widział dziewczynkę więc wiecie mogą być nawet 2. Po 4stratach jest mi naprawdę wsio radno. Daleka jestem od malowania juz pokoju na różowo i kupowania sukienek, tylko to też już jakaś kolejna informacja dla mnie, a tych dobrych w poprzednich ciazach nie bylo. Więc cieszę się każdą dobrą wiadomością.
My też nie zdradzamy wcześniej imienia rodzinie- tradycyjnie dowiadują się z informacją ze juz jest na świecie.Super pomysł
Ja też mam Kubusia w domu. Wszystkie Kuby to podobno rozrabiaki. ale mój też potrafi być grzeczny, wiecże w te przesądy nie wierzę. Każde dziecko ma inny temperament
Najgorzej jak ktoś sie wtraca w imiona naszych dzieci, przecież to nie ich sprawa. Pamiętam jak myśleliśmy z mężem dla chłopca Hubert łooo jak nam skrytykowali. Teraz nic wcześniej nie powiem nikomu. Dowiedzą się jak się dzieciaki urodza a jaTy dawno będę już do nich mówiła po imieniu.
Miałam czekać na kolejne usg, ale u mnie lekarz widział dziewczynkę więc wiecie mogą być nawet 2. Po 4stratach jest mi naprawdę wsio radno. Daleka jestem od malowania juz pokoju na różowo i kupowania sukienek, tylko to też już jakaś kolejna informacja dla mnie, a tych dobrych w poprzednich ciazach nie bylo. Więc cieszę się każdą dobrą wiadomością.
To muszę policzyć kiedy moje przypada i się umówić... ciekawe czy jeszcze tutaj czy już w Polsce wypadnie [emoji6]U nas chyba jest 20-22t
Ja mam na 22.11
I należy do spokojnych dzieci? Wiesz moja córcia dała nam popalić tak do 2lat to teraz liczę na spokojny egzemplarz[emoji12]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom