reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Nam zgodnie dla dziewczynki podoba się : Laura. Choć jeszcze w rękawie mam : Wiktorie( jestem fanka brytyjskiej historii i nawet coraz częściej przemawia do mnie Elunia haha od tej Elżbiety pierwszej ;)).
Kiedyś podobały mi sie imiona jak : Nikola, Róża, czy Aurora ale one teraz wydają mi sie takie princessy hehe.
Dla chlopaka zgodnie mamy : Mateusz, choć ten serial : " Ojciec Mateusz" zespołów mi to imie ( nigdy serialu nie oglądałam) kojarzy mi sie z księdzem.
Ostatnio imie : Wiktor lub Oskar mi sie podoba , z tym ze mój M kreci nosem..

reklama
Ja mam Wiktorie, (Wiki, Wikusia, Wikunia) ale jak mnie wkurzy to mówię Wikta( tak podobno kiedyś odmieniało się to imię), jest charakterna, nie da sobie w kasze dmuchać, ale jest kochana, przychodzi ciągle się przytula, całuję, taki mały pieszczoch ale niestety jak się na coś uprze to nie ma przebacz. [emoji23]

p19ucsqvyg9mlpha.png

@joabab ja tak po cichu licze ze to jednak na dziewczynke a nie starosc hehe :laugh2: wsumie w kalendarzu chinskim mi sie sprawdzil syn a teraz pokazuje ze dziewczynka wiem ze to zabawa ale byloby fajnie:D inaczej czeka mnie 3 mezczyzn w domu:p

Widze ze poruszylyscie temat imion dla dziewczynki podoba mi sie Wiktoria, Sara i Emilia (gorzej bo mezowi nie podoba sie zadne z tych:D) dla chlopca Filip i Dawid ;) @Brazowooka tylko jesli Wiktorie sa uparte to juz sie boje bo moj syn to najwiekszy uparciuch swiata wiec dwoje takich dzieci to chyba czekalby mnie psychiatryk:p

@alunia87 a kiedy masz kolejne.? W sumie wszystkie tu wcześnie się dowiadujemy i myślę że sporo się pozmienia jeszcze. Mam tylko nadzieję że u mnie nie [emoji3]

p19ucsqvyg9mlpha.png
Myślę ,ze jakoś prywatnie pójdę w przyszłym tygodniu,bo akurat jadę do diabetologa do większego miasta to przy okazji ,by się zrobiło usg i moze coś pod płeć kupiło [emoji3].Jak nie dam rady to 2 listopada mam wizytę ,a później pewnie za 2 tygodnie po wizycie połówkowe [emoji16].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja za tydzień mam to będzie 14t5d i myślę że jak będzie ok to pewnie mi wyznaczy za 4 albo 6 tyg żeby zrobić już połowkowe, no chyba że co 2 tyg będzie mi kazał przyjeżdżać. No zobaczymy. Ciągle mam tylko pobazgrane te daty w karcie [emoji53]

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama
Do góry