reklama
Bloodykiss
Fanka BB :)
@Marcelina-86 U nas też jest Kuba na tapecie a jeśli dziewczynka to Maja [emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
myszka8818
hej dziewczyny ! jestem po wczorajszych prenatalnych, z dzidziusiem na szczęście wszystko w porządku, cały i zdrowy lekarz powiedział że to synek <3 tylko strasznie uparty bo nie chciał się ustawić tak jak trzeba i oczywiście rączkami zastawiał buzię ;p w załączniku zdj naszego kochanego maleństwa
Super maluszek ☺
Marcelina-86
Początkująca w BB
Też podoba mi się Maja ale już jest jedna Maja i tak to właśnie mam z imieniem dla dziewczynki że jak już się nam jakieś podoba to ktoś nas już z takim imieniem wyprzedził w rodzinie.@Marcelina-86 U nas też jest Kuba na tapecie a jeśli dziewczynka to Maja [emoji4]
alunia87
Ja za tydzień pójdę prywatnie na wizytę to będzie 16 tc z groszami to powinno być widać płeć jak dobrze się ułoży [emoji4].Na nfz mam 2 .11 ,ale mój gin to tylko patrzy żeby odwalić robotę.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Brazowooka
A mi się spodobało imię Marcelina. [emoji16]
My dla dziewczynki mieliśmy od razu imię - Natalka[emoji177] w pierwszej ciąży było tak samo: imię dla dziewczynki zgodnie wybraliśmy na samym początku a dla chłopca nie mieliśmy i teraz tak samo[emoji12]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
LMax
Laski wrocilam [emoji4] no wiec tak wedlug pani doktor wyglada wszystko dobrze. Sprawdzila serduszko,zoladek,nerki,mozg, twarz czy nie ma rozszczepu,oczy,a nawet skore czy nie ma obrzekow. Pytala sie mnie czy bede robic amnio, powiedzialam ,ze nie. Stwierdzila,ze wcale tak wielkiego ryzyka SD nie ma bo to 1:129 ,a wieksze ryzyko jest ze moglabym poronic po amnio bo tu ryzyko jest 1:100. Wiec jestem spokojna [emoji4] bo jednak upewnilam sie w swoich przekonaniach .
Mlody przybral sobie taka pozycje,ze ciezko bylo doktorce niektore organy sprawdzic ,ale dala rade. Pokazala na ekranie nawet siusiaka [emoji4] (smiesznie to brzmi, ale wiecie o co chodzi ) .
Pani doktor stwierdzila,ze przybral sobie bardzo komfortowa pozycje dla siebie [emoji4] wygodnis.
Dzis u nas w Centrum jest wielkie otwarcie Tkmaxx i pedze szybko za nim te angielki wszystko wykupia co fajne [emoji38]
Buziolki [emoji11][emoji11][emoji11]
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
Swietne zdjecia gratuluje chlopczyka, a bylas prywatnie? Czy przez NHS?
Daj znać co upolowalas w TKMax ja tam uwielbiam buty, kurtki i torebki kupowac, szczegolnie ze sa bardzo nietypowe
alunia87
My tylko damskie rozważamy,bo żadne z nas nie wierzy ,ze będzie chłopak [emoji23]My dla dziewczynki mieliśmy od razu imię - Natalka[emoji177] w pierwszej ciąży było tak samo: imię dla dziewczynki zgodnie wybraliśmy na samym początku a dla chłopca nie mieliśmy i teraz tak samo[emoji12]
reklama
Brazowooka