kredka82
Fanka BB :)
A mi to nie przeszkadza ze bede gruba [emoji12]A ja chcę dbać o linię podczas ciąży z takimi moimi zachciankami na bank będę wyglądała jak rebeka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi to nie przeszkadza ze bede gruba [emoji12]A ja chcę dbać o linię podczas ciąży z takimi moimi zachciankami na bank będę wyglądała jak rebeka
Ja też w ciąży z synem nie miałam. Może teraz to.na dziewczynkę ... Albo starość ( bynajmniej u mnie ) już [emoji17]@Lilumi i @zelaznamaska gratuluje udanych wizyt oj ladnie nam tych mezczyzn przybywa
@joabab ja tez zawsze przed okresem i w trakcie umieralam na migreny w ciazy z synkiem przez cale 9 mcy ani raz nie mialam boli a w tej ciazy przeszlam juz kilka kilkudniowych atakow gdzie majaczylam do meza krolestwo za prochy hehe
Dziewczyny czy was tez jeszcze czasem boli brzuch bo mnie dzis dziwnie jakos boli, moze dlatego ze jutro wizyta i mam lekkiego stresa ze cos moze byc nie tak ??:/
Widac juz u was brzuszek ?
Ja to w piatek powiem dla mamy ze jestem w ciazy chyba wloze zdjecie dzidzi i czekolade u was juz wszyscy wiedza ??
Pozdrawiam i zycze duzo zdrowka
A ja golabki w sosie pieczarkowym[emoji4]
Ja od kilku dni czuje takie jakby smyranie pod skora no I oczywiscie wpatruje sie wieczorami w brzuszek czy oby sie cos nie poruszyl [emoji6]Dziewczyny wlasnie poczulam babelki tam gdzie jest maluszek (pol godz temu sprawdzalam detektorem)[emoji3]