Ja też tylko mięsko, mój P resztę. W sobotę wesele jeden plus że golonek, flaczków, śledzików będę miała pod dostatkiem [emoji6]
Ja też chcę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tylko mięsko, mój P resztę. W sobotę wesele jeden plus że golonek, flaczków, śledzików będę miała pod dostatkiem [emoji6]
Tylko czy P bedzie zadowolony... bo my się pobawimy 1-klasa. PS. Ostatnio po 4 wesela I komunie rocznie a na ten rok nic się nie zapowiada...Iwona Waw nie ma sprawy, idziemy razem. P zostanie w domu z dziećmi [emoji4]
Kobietom w ciąży się nie odmawia, więc wiesz [emoji38]
Mięsko z golonki jest mega delikatne, na bank polubisz ale bez skóryNigdy nie jadlam golonki
Zawsze mi się to takie tłuste wydawało [emoji14] Czas nadrobić, musze znaleźć miejsce gdzie to tutaj robią.
Teraz się zacznie sezon na dziczyzne [emoji14]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ten tydzień tez szybko zleci, zobaczysz a na którą godzinę masz wizytę? Twój pójdzie z Tobą, uda mu się tym razem?Do mojej wizyty jeszcze tydzień. Zleciało mi jakoś szybko, teraz to wesele to weekend zleci moment. Też już nie mogę się doczekać. No i ja także życzę dziewczynom udanych wizyt. [emoji4]