reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Uff. Doczytałam. Zostawić Was na chwilę i tyle wątków się przewinie - nie wiadomo na co odpowiadać.
Z zachcianek - wczoraj sledziki a potem kanapki z Nutellą. Mniam.

Hej, Pani doktór... A jak u mnie? Tylko jak chłopak to nie mów, bo nastawiam się na dziołchę :)

Położę małą i zaraz sobie na spokojnie popisze... tak że taaa :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No dziołcha i to ladna[emoji10]

No

Co więcej o sobie? Ja mam 31 lat i synka 6 i pół roku, także jak się drugie bejbe urodzi, to bedzie 7 lat różnicy. Ale mi to pasi, bo młody samodzielny i bardzo ogarnięty więc pomoże co już zapowiedział. No i chciałabym córę tym razem, na siusiaki już się napatrzyłam heheod początku ciąży jestem na zwolnieniu, bo jestem instruktorem fitness i operatorem ściany wspinaczkowej, więc sobie teraz odpoczywam.

Gina - tylko te sushi u nas to nie sushi... w standardowym sushi jest surowa ryba a u nas to tylko ryż, warzywa - ogórek papryka, ewentualnie ryba wędzona i tyle ;) takie składniki co każdy może sobie sam zrobic w domu... i do tego sos sojowy.
Ale np jedna firma co dostarcza te tacki sushi do biedronki to zrobiła niezły interes na tym, bo w takiej tacce pół torebki ryżu, kawałek ogórka i papryki, w kosztuje 10zl (nie wiem nawet dokładnie ile, bo nigdy nie kupowałam, ale stosunek składników do ceny jest niewspółmierny).

Te z biedronki i Lidla niezjadliwe. Bleee

Co więcej o sobie? Ja mam 31 lat i synka 6 i pół roku, także jak się drugie bejbe urodzi, to bedzie 7 lat różnicy. Ale mi to pasi, bo młody samodzielny i bardzo ogarnięty więc pomoże co już zapowiedział. No i chciałabym córę tym razem, na siusiaki już się napatrzyłam heheod początku ciąży jestem na zwolnieniu, bo jestem instruktorem fitness i operatorem ściany wspinaczkowej, więc sobie teraz odpoczywam.
Fajna masz prace, lubisz ja?

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

reklama
Do góry