kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Ją też nie jestem na bieżąco ale od listopada wolne to będę się więcej udzielac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy nie kupowałam ale oglądałam program o tej firmie z pomorza
To dzięki! Na pewno nie spróbuję [emoji1]
Na zgage to chyba najlepsze przeciwdzialanie- czyli jeść mało a często i lekkostrawne. Pamiętam ze znajoma jak miała duży problem to jej gin poradził jakiś syrop na zgage- tylko to było parę dobrych lat temu wiec ulecialo mi jaki- ale popytaj swojego gina.A kto mówił, że lekarz chłopca widział? Bo ja tej sugestii nie skomentowalam
Na zgage będę próbowała wszystkiego, bo jak bedzie mnie tak męczyć jak ostatnio to będzie masssakra.
Uwielbiam zupy u nas codziennie inna. Dzieci jedzą chętnie,za to mąż nie uznaje zup kremów. A szkoda, bo to smaczne i najszybsze do zrobienia
U mnie krwiak się ładnie zmniejszył
Brązowooka zdrówka dla Was. Nasze 2/3 dzieci jest chorych...
Ja w pierwszej ciazy bzikowalam jak synek dluzej nie kopal. Wtedy jadlam cos slodkiego i bylo ok sodam ze nie ciagnelo mnie w ogole na slodkie w przeciwienstwie do tej ciazy. Wiec zeby ominac nadmiar cukru bede sobie sprawdzac tak...Mysiaka92 podziwiam Ciebie i inne kobietki, które używają tego ustrojstwa. Ja bym zbzikowała chyba albo non stop używała i żyła cały czas się schizując.