reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Żaluj kochana bo tu takie jaja mamy ze poplakac sie idzie[emoji23][emoji23][emoji23] vege mnie na dr awansowala zanim pokasowala wszystkie posty i zmienila nick[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wiec korzystam[emoji4] a co!
A to ona ma jakiś nowy nick? :D jest wśród nas? :D [emoji23]

Uff. Doczytałam. Zostawić Was na chwilę i tyle wątków się przewinie - nie wiadomo na co odpowiadać.
Z zachcianek - wczoraj sledziki a potem kanapki z Nutellą. Mniam.

Hej, Pani doktór... A jak u mnie? Tylko jak chłopak to nie mów, bo nastawiam się na dziołchę :)

Położę małą i zaraz sobie na spokojnie popisze... tak że taaa :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Które ? Nie będę ukrywać , że mam takie zaległości , że mnie pewnie ominęło

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde ja nie pamietam nazwy bo mnoe glowa boli dwa razy w roku... u nas to w zielarskich sklepach jest. W uk tez. Ale w polsce nie wiem. Pewno pezez neta trzebaby bylo zamowic. Jak znajde nazwe to napisze

reklama
Hej Dziewczyny nie moge za Wami nadazyc :-) szukam tego kalendarium zeby sie dopisac zebym mogla byc z Wami na zamknietym forum ale nie wiem w ktorym to miejscu czy ktoras z Was pomoze ? Chyba glupieje w ciazy

Do góry