reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Dzień dobry,
Nie mam pojęcia o jakim śmiechu mówicie i komentarzach bo wczoraj chyba za późno dorwalam sie do czytania postow i chyba część zniknela.
Ale domyslam się o kogo chodzi, bo pamiętam ten ostatni "incydent" z ta pania ;)
Mialam dziś kiepska noc wiec idę jeszcze pospac, znów zapalenie pęcherza meczy...:( juz tym jestem zlamana.
Ps Zgłaszam swoja kandydature do zamknietego forum, mój obecny termin to 04/ 04 ( juz sie 3 razy zmieniał z każdym USG:)

reklama
Nadrobilam. [emoji3] Jest już na bieżąco.
Tak więc trzymamy kciuki za dziewczyny.
Za Ciebie Izabella również, mimo że już nie zagladasz...

PAŹDZIERNIK
10 (17:00) lucky789 / gin /
10 (18:15) mysiaka92 / usg gen. /
10 (----:----) IsabellaSimon / przezierność karkowa /
10 (----:----) PaniPe / gin. /
10 (----:----) Paulina_Austria / gin /

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,
Widzę, że jak zwykle dużo się dzieje...
Wczoraj byłam na prywatnym usg genetycznym i wszystko super:-) będzie drugi chłopczyk :-) jeśli któraś z Was jest z Łodzi i nie wie jeszcze gdzie iść na usg to serdecznie polecam dr Dudarewicza - nie znam drugiej tak fachowej i sympatycznej osoby, a w dodatku super genetyk. Wczoraj nawet czytałam, że jako pierwszy wprowadził testy pappa w Polsce. Jest drogi to fakt, ale warto. Żałuję, że już ciąż nie prowadzi. w piątek mam usg+pappa na NFZ, ale po wczorajszym podchodzę bez stresu. I teraz pytanie : czy słyszałyście o tym, że w przypadku łożyska przodującego ( a na takie na razie szykuje się moje / choć jak dr powiedział to się wszystko może zmienić) mogą wyjść nieco gorsze testy pappa?
Ja też się zastanawiam nad detektorem. W pierwszej ciąży nie miałam, ale teraz chyba mam większego świra...
Miłego dnia!

Dzień dobry :) dziewczyny tak się zastanawiam po co my chodzimy na usg robi testy skoro tylko tutaj mądrych głów jest :D [emoji23] niech każda zrobi zdj krocza i brzucha i dr Kredka oceni :D a może nawet płeć zauważy :D [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Nowe mamy nie bójcie się dołączać, my sobie teraz żartujemy ale była dziewczyna której nic nie pasowało wszystko krytykowała - rozumiemy ze każdy może mieć inne zdanie ale też nie popadajmy w skrajność :)

Miłego dnia :)
Dagi ja nawet tych zdjec nie potrzebuje a od razu Wam plec powiem[emoji23][emoji23][emoji23] i dam na to 50% szans!

Ale faktycznie nowe mamy my normalnie jestesmy normalne tylko nam sie to 20% tego nieaktywnego mozgu czasem wlacza[emoji38]

Witam z rana!
Też bym chciała dołączyć do forum zamkniętego jeśli pozwolicie:-) :)
Wizytę u gin mam w czwartek- ale w sumie nic ciekawego bo nie robi usg. Czekam natomiast z utęsknieniem na usg połówkę za 2 tygodnie.:laugh2:
Powodzenia na wizytach i spokojnego poranka.

Dagi ja nawet tych zdjec nie potrzebuje a od razu Wam plec powiem[emoji23][emoji23][emoji23] i dam na to 50% szans!

Ale faktycznie nowe mamy my normalnie jestesmy normalne tylko nam sie to 20% tego nieaktywnego mozgu czasem wlacza[emoji38]
Dr Kredka to co będę miała? :D [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ejj a może zmienimy na Dr KreTka :D

Hej dziewczyny, ciężka noc, ciężki poranek. Chorobsko mnie rozłożyło, ledwo żyje. Młodsza że mną w domu, starsza w przedszkolu ale coś czuję że chyba już ostatni dzień. Nasze sobotnie wesele stoi pod znakiem zapytania,.
Dziewczyny czy was nadal bolą piersi? Idziemy leżeć, nagotuje rozgrzewające rosołku i może jakoś to będzie.

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama
Hej dziewczyny, ciężka noc, ciężki poranek. Chorobsko mnie rozłożyło, ledwo żyje. Młodsza że mną w domu, starsza w przedszkolu ale coś czuję że chyba już ostatni dzień. Nasze sobotnie wesele stoi pod znakiem zapytania,.
Dziewczyny czy was nadal bolą piersi? Idziemy leżeć, nagotuje rozgrzewające rosołku i może jakoś to będzie.

p19ucsqvyg9mlpha.png
O kurde! Kuruj się, pij dużo herbaty z cytryna sokiem z malin i miodem :* co do piersi ro bolą juz o wiele mniej, można je dotknąć :D [emoji23]

Do góry