reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej dziewczyny, ciężka noc, ciężki poranek. Chorobsko mnie rozłożyło, ledwo żyje. Młodsza że mną w domu, starsza w przedszkolu ale coś czuję że chyba już ostatni dzień. Nasze sobotnie wesele stoi pod znakiem zapytania,.
Dziewczyny czy was nadal bolą piersi? Idziemy leżeć, nagotuje rozgrzewające rosołku i może jakoś to będzie.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Ja tu chyba najbardziej narzekałam na te bolące piersi, Ale z dnia na dzień przestały. [emoji16][emoji16] jakoś z 12 tygodniem.
Teraz jedynie czasami bolą w nocy albo po nocy. Zakładam, że Je uciskam czy coś ( tak mi się wydaje) a mam dziewczyny co uciskac. [emoji13][emoji13]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha haha [emoji38][emoji23][emoji23] sie usmialam . Jakby co to wal po porade do dr kredki [emoji4]
Dziewczyny aniaslu odpisala do mnie i prosi o liste dziewczyn ,ktore beda dodane do forum. Skopiowalam liste z kalendarium. Sprawdzcie prosze czy sa wszystkie [emoji4]
lucky789
SOMEONE
Iwona Waw
alunia87
Arvena31
StKarolina
kredka82
Mama1991@
agniesia569
jaobab
Rogosia_A
igafiga
nukame
alichia
a_gdyby_tak
Annawr
justa13323
Kornelia38
k.d.30
agaryba81
mirkuncza
15.04 - malger, Brazowooka, Paulina_Austria
Lilumi
Bloodykiss
wanda123
wcis
PaniPe
Agulekrutkowska
owca_
Dagi89
Blackberry
Aniezeee
AgataSałata
Filemona
Luna80
mysiaka92

Jesli kogos brakuje to piszcie.
Druga sprawa to aniaslu pytala o 2 moderatorow wiec podalam oczywiscie Dominika81 no bo ona juz jest i powiedzialam, ze druga wybierzemy pozniej. Aniaslu zapytala mnie czy ja bym nie chciala skoro wyszlam z inicjatywa w waszym i swoim imieniu o forum zamkniete. I tu sie juz zwracam do Was moje kochane zadecydujcie Wy czy chcecie mnie jako drugiego moderatora czy raczej chcecie wybrac kogos innego [emoji4]

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
Someone jeszcze mnie nie ma na tej liście myszka8818.

No ratuje się właśnie herbata z sokiem i cytryna, z miodem nie mogę bo tylko podrażnia mi gardło więc narazie odpada. Mnie piersi bolą nadal, wczoraj cały dzień chodziłam w zwykłym biustonoszu (zazwyczaj w domu chodzę w sportowym) i wieczorem myślałam że mi odpadną, może jest szansa że mi też niedługo przestana dokuczac.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Dzień dobry wszystkim! :)

Dziewczyny czy was nadal bolą piersi?

p19ucsqvyg9mlpha.png

Mnie bolą, a raczej boli lewa. Co prawda mniej niż wcześniej, ale nadal.
Też podejrzewam, że to od uciskania , bo staram się spać na lewym boku. Zawsze to był prawy lub plecy, ale przez te mdłości czuję się dużo gorzej leżąc na prawej stronie... z kolei budzę się na plecach ale wtedy muszę gonić do toalety, bo pęcherz do opróżnienia :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć wam! Szukając porad dotyczących ciąży i okolic znalazłam to forum. Widzę, że się tu wszyscy już znają, ale mam nadzieję, że pozwolicie że dołączę :)
Przedstawiłam się już w wątku specjalnie do tego stworzonym. To jest moja druga ciąża, jednak poprzednia zakończyła się niepowodzeniem. Mam nadzieję, że teraz będzie inaczej!

No ratuje się właśnie herbata z sokiem i cytryna, z miodem nie mogę bo tylko podrażnia mi gardło więc narazie odpada. Mnie piersi bolą nadal, wczoraj cały dzień chodziłam w zwykłym biustonoszu (zazwyczaj w domu chodzę w sportowym) i wieczorem myślałam że mi odpadną, może jest szansa że mi też niedługo przestana dokuczac.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Mi na ostatniej wizycie ginekolog się zapytała czy bolą mnie piersi i jak jej powiedziałam, że bolą i to bardzo to powiedziała, że to jest bardzo dobry znak.

Ja wczoraj zasnelam po 20 na siedząco przed telewizorem i dopiero się obudziłam .

Paulina_Austria powodzenia na wizycie i oby już wszystko było dobrze i obyś miała pozwolenie na chodzenie.
Ja jutro mam wizytę i już nie mogę się jej doczekać.

Jaki to trzeba mieć talent, żeby doktorat w jeden wieczór zrobić :D

Ja dzisiaj po 11:00 mam wizytę. Trzymajcie kciuki, żebym w końcu mogła wstać. Spróbuję podpytac o płeć, ale pewnie nic jeszcze nie powie.

Miłego dnia. Odezwę się jak juz będę po :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Paulina a próbowałaś witaminę B6 na mdłości? Ja ostatnio darowalam sobie bo lepiej się czułam ale wczoraj miałam masakrę wiec znów zaczęłam brać. I to naprawdę Dziewczyny pomaga! Są nawet badani na to robione [emoji6] polecam spróbować żeby się tyle nie męczyć. Ja w każdej ciąży złe przeżywam początku ale teraz to nawet mdłości towarzyszyły mi w nocy!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

CrazyCat witaj. Ja tez jestem nowa tutaj [emoji6]
Z bólem głowy mam ten sam problem. Staram się nic nie brać ale podobno bardzo dobre są jakieś zele którymi się skronie smaruje- naturalne. Będę szła do apteki dopytać. Ogólnie moja gin mi mówiła ze mogę paracetamol- ze nawet trzy tabletki dziennie. Ale ja to jestem naprawdę ostrożna co do leków i sama nie jestem przekonana ze nie maja wpływu na ciaze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
CrazyCat witaj. Ja tez jestem nowa tutaj [emoji6]
Z bólem głowy mam ten sam problem. Staram się nic nie brać ale podobno bardzo dobre są jakieś zele którymi się skronie smaruje- naturalne. Będę szła do apteki dopytać. Ogólnie moja gin mi mówiła ze mogę paracetamol- ze nawet trzy tabletki dziennie. Ale ja to jestem naprawdę ostrożna co do leków i sama nie jestem przekonana ze nie maja wpływu na ciaze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O.. to nie jestem sama :) To daj kochana znać co ci tam polecili to też może kupię

Do góry