reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Jaki to trzeba mieć talent, żeby doktorat w jeden wieczór zrobić :D

Ja dzisiaj po 11:00 mam wizytę. Trzymajcie kciuki, żebym w końcu mogła wstać. Spróbuję podpytac o płeć, ale pewnie nic jeszcze nie powie.

Miłego dnia. Odezwę się jak juz będę po :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam mocno... najwyżej herbatkę przez słomkę wypiję...

reklama
Czesc Dziewczyny,
Jestem bardziwj na forum majowym, ale jako ze termin mam graniczny na 1 maja to Wasze forum tez podgladam;)
Chcialam spytac o pappa. Robila juz ktoras z Was? Ile placilyscie? U mnie jedna kolezanka 550, ja sie zapisalam i ma kosztowac 600, a inna kolezanka zrobila badania krwii za 80 i poszla na usg genetyczne za ktore zaplacila 250 i tam jej wyniki z krwii wprowadzili i obliczyli pappe. Zastanawiam sie skad takie roznice w cenie (lokalizacja Warszawa).

Pozdrawiam serdecznie!!
ja robiłam PAPP-A prawie tydzień temu a jutro (11.10) mam pierwsze prenatalne. zleży gdzie robisz badanie, z tego co wiem w diagnostyce są dwa rodzaje PAPP-A bo dwoma testami robione, jeden kosztuje ok.50 zł a drugi 100 zł.

Dzień dobry.
Widzie że wesoło tu mialyscie wczoraj :), pod koniec ciąży to tu już chyba fachowców z każdej dziedziny będziemy miały, ale to dobrze zawsze będzie można liczyć na poradę w jednym miejscu a nie męczyć ciągle wujka Google ;)
Noi fajnie jest was widzieć w dobrych nastrojach, oby już tylko takie pozostały.
Mój wczoraj wrócił więc z racji że wujek skończył malowanie zagonilam go do ustawienia mebli, więc trochę zeszło. No ale chciałabym to do soboty już w końcu ogarnąć, zwłaszcza że w sobotę jedziemy na urodzinki jego brata.
A tam jeszcze nikt o ciąży nie wie, no ale dziś mój jedzie z flaszeczka ogłosić im ta nowinę, oj będzie się działo.
No nic dopiąć kawkę poczekam aż porozchodza się do szkoły i biorę się za robotę. Tylko kto mi te okna pomyje?
Miłego dnia dziewczyny.

Witam dziewczyny.
Życzę Wam udanych dzisiejszych wizyt. [emoji6]
Ja się nie mogę już doczekać swojej a to dopiero za 4 tyg.
Chyba w między czasie pójdę prywatnie bo to będzie aż 6 tyg od ostatniej wizyty, a że 01.11 to święto ( a moja ginekolog przyjmuje tylko w środy) to przesuwa mi się o tydzień.

Widziałam wesoło zakonczylyscie dzień. [emoji3]
Niestety, niektóre chyba nie nadają się do publicznej konwersacji. . . [emoji6]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Ktoś tu mnie wywołał do tablicy ;)
Jestem, żyje, czytam w miarę na bierzaco, ale czasu na pisanie brak. Męża ciągle nie ma, a jest co ogarniać.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę udanych prenatalnych, zdrówka dla maluszka brazowookiej i gratulacje tym co już wiedzą że ok :)
Co do zamkniętego to same zdecydujecie. Nie jest tajemnica, że nie mam za dużo czasu...

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Dobry Wszystkim ;)
Widzę, że działo się wczoraj popołudniu [emoji6] ehhh wypowiedzi niektórych to aż żal komentować.
Ja właśnie czekam w kolejce do lekarza, a potem na małe zakupy - mąż został z córeczką, więc niech spędzą trochę czasu we dwoje, w końcu zobaczy jak to jest jak mnie nie ma w domu [emoji6][emoji4]
Wczoraj udało mi się sporo ogarnąć - ciuchy letnie i zabawki córci, ale i tak końca nie widać.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i życzę wszystkim miłego dnia [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jaki to trzeba mieć talent, żeby doktorat w jeden wieczór zrobić :D

Ja dzisiaj po 11:00 mam wizytę. Trzymajcie kciuki, żebym w końcu mogła wstać. Spróbuję podpytac o płeć, ale pewnie nic jeszcze nie powie.

Miłego dnia. Odezwę się jak juz będę po :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chce Ci się iść na chu**** warte usg :D [emoji23]

Oczywiście trzymamy kciuki i czekamy na wieści o Twoim maleństwie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] [emoji7]

reklama
Dzień dobry :) dziewczyny tak się zastanawiam po co my chodzimy na usg robi testy skoro tylko tutaj mądrych głów jest :D [emoji23] niech każda zrobi zdj krocza i brzucha i dr Kredka oceni :D a może nawet płeć zauważy :D [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Nowe mamy nie bójcie się dołączać, my sobie teraz żartujemy ale była dziewczyna której nic nie pasowało wszystko krytykowała - rozumiemy ze każdy może mieć inne zdanie ale też nie popadajmy w skrajność :)

Miłego dnia :)

Do góry