Czesc dziewczyny
Witam wszystkie nowe, przyszle mamusie, super ze jest nas coraz wiecej.
Widze, ze produkcja postow trwa, az ciezko zdarzyc.
Sprobuje kazdemu odpisac, ale jak o kims zapomne to przepraszam z gory.
a_gdyby_tak
Dzieki za przytoczenie artykulu. Bardzo ciekawy i pomocny i w pelni sie z informacjami tam zawartymi zgadzam. W ciagu kilkunastu pierwszych tygodni dziecko sie w takim tempie rozwija, ze nie ma co w sumie przesadzac o jakichkolwiek wadach itd.
Myle, ze w Twoim przypadku masz duza szanse na unormowanie sie choroby skoro nie mialas wiekszych problemow z zajsciem w ciaze
Aniia88
Na Twoim miejscu zglosilabym sie do lekarza. Mdlosci sa raczej normalne w ciazy, zawroty glowy ok ale o tych omdleniach raczej powinien dowiedziec sie specjalista.
Someone – dzieki, ze sie zajelas zamknieciem forum Jestem jak najbardziej za.
Aguska11
Gratuluje udanej wizyty
mysiaka92
Trzymaj sie. Kontakty z rodzina czasem moga wpedzic w niezla depreche. Nie dajcie sobie wejsc na glowe. My po slubie dostalismy propozycje, aby budowac dom niedaleko (jakies 200m) od domu rodzicow meza. Niby nie mieszkalibysmy razem, ale ja juz mialam w glowie obraz tesciowej, ktora wpada codziennie na kawe. Generalnie nie moge na nia narzekac, nie wtraca sie do niczego, ale obawialam sie ze kiedys wraz z pojawieniem sie wnuka moze to ulec zmianie. Maz mial takie samo zdanie. Mieszkamy od nich 20 minut samochodem, w przyszlosci bedzie to najprawdopodobniej 30-40 minut i gitara. Z moja mama dzieli nas ponad 1000km, ale relacje mamy super