reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
@Aniia88 mysle ze omdlenia nie sa normalne i warto to skonsultowac ja sama czuje sie tragicznie w tej ciazy calymi dniami mam mdlosci, nie mam wogole checi na nic do jedzenia, zamiast przytyc schudlam, cisnienie mam w granicy 92/56 wiec jestem tak slaba ze z lozka wstac nie moge, nie mowiac ze migreny mam tak silne ze po 3 dni leze bez zycia ale omdlen nie mam.

A_gdyby_tak duzo by do mnie z opisu pasowalo ale ja mam nadczynnosc, czekam na nowe wyniki ale teraz mam tsh 0.02 i kulke z lewej strony ktora kiedys badali niopsja cienkoiglowa i nic zlego nie bylo.
Zastanawia mnie jeszcze temat jodu - czyli jak jedt nadczynnosc to ma sie go nie przyjmowac? Bo duzo witamin ma jod w sobie.
Tak, gdzieś czytałam, że przy nadczynności trzeba ograniczyć jod. Ale to trzeba skonsultować z lekarzem. Być może w suplementach jest go tak znikoma ilość że nic z tym nie trzeba robić. Ja mam niedoczynność i przyjmuje dodatkową tabletkę jodu.

Zresztą, powtarzając (teraz już jak mantrę) za moją gin, endo, kardio i diet (o matko ile lekarzy) iż nie dość, że ciąża to czas szczególny, to każda ciąża jest inna więc trzeba podejść do niej nie książkowo i parametrowo ale indywidualnie (patrz extra magnez czy ten nieszczęsny paracetamol, itd itp).

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Też trafiłam na ten artykuł, dlatego myślę że mój lekarz dlatego chce to kontrolować, cieszę się że wyznaczyl mi ta wizytę za 2 tyg. połowa czasu mniej do zamartwiania. Kochamy tego małego człowieka całym sercem i nic tego nie zmieni.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Też trafiłam na ten artykuł, dlatego myślę że mój lekarz dlatego chce to kontrolować, cieszę się że wyznaczyl mi ta wizytę za 2 tyg. połowa czasu mniej do zamartwiania. Kochamy tego małego człowieka całym sercem i nic tego nie zmieni.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Brazowooka ja wierze mocno ze bedzie dobrze i ze maluszek bedzie zdrowy![emoji11]

Tak w ogóle to dzień dobry :) miłego piątku życzę Wam dziewczyny :)

Boziuuu ale nas jest dużo :) witam nowe mamy :)

Może jak juz będziemy na zamkniętym forum to zrobimy sobie taką tabelkę imię/data porodu/ płeć przynajmniej będziemy wiedziały ile nas jest :)
Jak się zamkniemy to się bardziej otworzę :) i podzielę różnymi ciekawymi informacjami...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry Wam wszystkim :)
Mało piszę ale to dlatego że na tydzień "rozwiodłam" sie z mężem i jestem z synkiem u moich rodziców.. W ogóle nie ciekawa jest sytuacja w domu przez dziadków mieszkających na dole.. Ciągle nerwy i stres a mi on nie służy bo co sie zdenerwuje to plamie.. :(

Witam wszystkie nowe mamusie ;)

Ja wierzę że każdy kwietniowy maluszek będzie okazem zdrowia ;)

Do góry