reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Miałam się tu nie odzywać ale napiszę bo już nie mogę wytrzymać tych waszych wypowiedzi. Miałam usg.. wspaniałe! Dziecko cud malina a wyniki Pappa - duże zagrożenie. Także to usg to se można gdzieś wsadzić ;)
Wreszcie... już myślałam że jako kolejną zniknęłaś na dobre. Twoja pappa wyszła zła?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to dla rozładowania napięcia powiem Wam dziewczyny, że ja dzisiaj poszłam sobie na dodatkowe "ch***" warte i jakże szkodliwe usg, bo miałam możliwość podejrzenia Maluszka przez innych lekarzy za darmo [emoji6] i potwierdzili, że wszystko ok, a nawet pokusili się o określenie płci - i na dzień dzisiejszy chyba będzie Synuś ♡♡♡
Oczywiście podchodzę do tego z dystansem, ale gdyby się sprawdziło będziemy przeszczęśliwi.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

No to dla rozładowania napięcia powiem Wam dziewczyny, że ja dzisiaj poszłam sobie na dodatkowe "ch***" warte i jakże szkodliwe usg, bo miałam możliwość podejrzenia Maluszka przez innych lekarzy za darmo [emoji6] i potwierdzili, że wszystko ok, a nawet pokusili się o określenie płci - i na dzień dzisiejszy chyba będzie Synuś ♡♡♡
Oczywiście podchodzę do tego z dystansem, ale gdyby się sprawdziło będziemy przeszczęśliwi.

Dobre ch*** warte usg :D

Ewidentnie było widać coś między nóżkami czy może po rysach lekarz mógł określić co będzie? :)

Coś tam niby dostrzegli między nogami, nawet mi pokazywali, ale tak jak mówię niebieskich śpioszków kupować jeszcze nie będę, poczekam do połówkowego [emoji6]

Witam.Po dłuższym podczytywaniu postanowiłam i Ja do was dołączyć:),jeśli mnie przyjmiecie oczywiście;).Na tym forum byłam ładnych pare latek temu .Czytałam was na bieżaco,ale ze wzgledu na problemy które pojawiały się od początku ciąży jakoś tak bałam się ze ledwo dołącze a bede musiała was opuścić.Teraz mam nadzieję najgorsze mieć za sobą i w końcu cieszyć się mym stanem:).Coś o mnie to mam 37 latek skończone i posiadam już św.trójce:).Dziś miałam robione usg genetyczne i wszystkko jest ok,czekam tyllko jeszcze na wynik testów pappa i też mam nadzieję ze bedą dobre :)

No ja juz po wizytę, czy jest dobrze? Nie do końca, mam chyba sny prorocze

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama
Do góry