reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

A ja właśnie odpoczywam na naszej kanapie...jestem tak szczęśliwa bo ta nowa jest tak wygodna...a na Stara już patrzeć nie moglam[emoji4]i tak sobie leżę i was czytam i widzę że dawno brazowooka nie pisała? Mam nadzieję że u ciebie wszystko dobrze i spędzasz czas z rodzinką, pozdrawiam[emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aguska 11 wracajac jeszcze do tego że nie odczuwasz żadnych boli, kochana nie martw się na zapas, na pewno wszystko będzie dobrze i daj oczywiście info jak było na wizycie[emoji6]

K.d.30 to niesamowite że już czujesz bobasa, bardzo się cieszę bo to ż pewnością niesamowite uczucie, już też nie mogę się doczekać kiedy ja poczuje[emoji4]

Dziewczyny A propo jeszcze przydatnych rzeczy to zastanawiam się nad pieluszkami tetrowymi, może się przydadzą podczas karmienia i odbijania? Kupujecie też? I ile starczy żebym znowu nie przesadzilam ż ilością.. .

Ja je uwielbiałam i jeszcze flanelowe[emoji1] jak na początku nie używałam poduszeczek to składałam na 4 i kładłam pod główkę, przy jedzeniu, jak mała ulewala itp. Kupiłam na pocZątek 5szt a potem jeszcze 5[emoji6] do 3rż musiała mieć swoją ulubiona kolorowa tetre do spania[emoji1]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny A propo jeszcze przydatnych rzeczy to zastanawiam się nad pieluszkami tetrowymi, może się przydadzą podczas karmienia i odbijania? Kupujecie też? I ile starczy żebym znowu nie przesadzilam ż ilością.. .

Tetrowe zawsze się przydadzą. Czy to podłożyć pod główkę, do wycierania buzi itp itd. Super sprawdzaja się też flanelowe.
Tetrowych miałam 15 + 5 flanelowych.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Agulula111 to mnie uspokoilas ż tym bólem bo dopiero miałam się spytać we środę na wizycie:) a i daj oczywiście znać jak było na usg, bo mnie też interesuje jak się czujecie i jak się rozwijają wasze maluchy, także też trzymam za każdą ż was kciuki na wizytach! A co do spania to u mnie jest trochę jazda bo ja do tej pory spalam tylko na brzuchu.. A teraz lepiej mi się śpi na lewym niż na prawym, trochę się boję że w nocy tego nie ko kontroluje i się przewroce na brzuch dlatego blokuje się poduszka, hehe

Na chwilę można się przewrócić, bo ktora taka wytrzymała, żeby całą noc np tylko na lewym boku. U mnie zdarza się, że się budzę w nocy na prawym boku, źle mi się oddycha wtedy, odwracam się i śpię spokojnie dalej.

A co do bólu to moja koleżanka była teraz w szpitalu (20tydzien) z powodu bólu brzucha, nic nie znaleźli i lekarka powiedziała, że to ciąża i brzuch musi boleć. Także wiecie, jeszcze nie raz zaboli:)

reklama
Ja je uwielbiałam i jeszcze flanelowe[emoji1] jak na początku nie używałam poduszeczek to składałam na 4 i kładłam pod główkę, przy jedzeniu, jak mała ulewala itp. Kupiłam na pocZątek 5szt a potem jeszcze 5[emoji6] do 3rż musiała mieć swoją ulubiona kolorowa tetre do spania[emoji1]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Popieram, bo są potrzebne, tetrowych 10, flanelowych 2 i jest fajny komplet.

Do góry