reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Kaftaniki (miałam 2)używałam tylko w pierwszych dniach, żeby wietrzyc pępek. Lub zakładałam body kopertowe i rozpinałam je.
Dla mnie kompletnie niepotrzebne, niepraktyczne są niedrapki, pajace zapinane na plecach, bluzeczki i sukienki zapinane na plecach , czapki wiązane, bluzy z kapturem dla noworodka (nietrafione prezenty ;)
).
Pieluchy tetrowe jak dla mnie must have. Zawsze mam ich sporo.

Ja dziś byłam na botoksie. ...masalra....zryczalam się i tyle...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to na botoksie?? Z przyczyn zdrowotnych czy wizualnych? A w ciąży można - ciąża nie jest przeciwskazNiem? Nic na ten temat nie wiem[emoji5]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Na filmie BOTOKS [emoji16]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
O matko....[emoji23] czyli u mnie już też potwierdZony ubytek mózgu[emoji23]
Aż strach jutro do pracy iść[emoji12]
Ale się z siebie uśmiałam[emoji1]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Iguska masz rację że takie ubranka zapinane na plecach są niepraktyczne , i wywołują we mnie panikę w związku z ubieranie takiego maluszka

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobre z tym botoksem haha
Sama w pierwszej chwili się zastanawiałam czy na serio odwiedziłas jakaś klinikę :D

Ja tez się zaopatrze w tetre (chyba najwięcej tych), trochę flanelowych i chyba kilka muslinowych.

Ja prawie cały czas leżę wiec staram się na lewym boku chociaż czasami musze na plecach czy na prawym boku bo w jednej pozycji chyba bym zwariowała.

Ten tydzień minal mi chyba najszybciej ze wszystkich trzech przelezanych.
Przeczytałam kilka książek w tym dwie o tematyce dziecięcej. Zamówiłam tez jedna dla męża, żeby chłop tez zasięgnąl kilku informacji. Mam też dwie książki typowo ciążowe, ale powiem Wam, że totalnie mnie nie ciagnie, żeby je skończyć czytać.

reklama
Do góry