reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Kaftaniki u mnie się nie sprawdziły. Body jak najbardziej. Córka urodzona zimą więc pod spód albo body z krótkim rękawem i na to pajac albo długi rękaw body i śpiochy zapinane na ramionach albo długie spodenki z zakrytymi stopami. Na początku body kopertowe potem bez problemu przez głowę zakładane. Najważniejsze żeby dziecka nie szarpać tylko nauczyć się je ubierać turlajac z boku na bok :) tak samo przy zmianie pieluchy nie ciągnąć za nóżki do góry tylko turlać na boki :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Iwona Waw odpisałam jak jeszcze twojej wiadomości nie przeczytalam[emoji6] tak ze widzę że nad coraz więcej będzie bez sprzetu:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Agulula111 to mnie uspokoilas ż tym bólem bo dopiero miałam się spytać we środę na wizycie:) a i daj oczywiście znać jak było na usg, bo mnie też interesuje jak się czujecie i jak się rozwijają wasze maluchy, także też trzymam za każdą ż was kciuki na wizytach! A co do spania to u mnie jest trochę jazda bo ja do tej pory spalam tylko na brzuchu.. A teraz lepiej mi się śpi na lewym niż na prawym, trochę się boję że w nocy tego nie ko kontroluje i się przewroce na brzuch dlatego blokuje się poduszka, hehe

PaniPe i Agulula111 dzieki za podrzucenie tego tematu o nie sprawdzonych rzeczach bo ja to trochę zielona i bez praktyki..a miałam zamiar kupić kaftaniki A znając mnie to byłoby ż pewnością ż 20 sztuk więc skorzystam z waszego doświadczenia i kupię że 2 jakieś ładniejsze , i też raczej postawię na pajacyki i body na początek takie ż guziczkami z przodu bo trochę mnie przeraża ubieranie takiego maleństwa

Dziewczyny A propo jeszcze przydatnych rzeczy to zastanawiam się nad pieluszkami tetrowymi, może się przydadzą podczas karmienia i odbijania? Kupujecie też? I ile starczy żebym znowu nie przesadzilam ż ilością.. .

reklama
Dziewczyny A propo jeszcze przydatnych rzeczy to zastanawiam się nad pieluszkami tetrowymi, może się przydadzą podczas karmienia i odbijania? Kupujecie też? I ile starczy żebym znowu nie przesadzilam ż ilością.. .

Ja mysle ze tetrowe zawsze sie przydaja i sa niezawodne ale zycie zweryfikuje[emoji16]

Do góry