reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

A ja właśnie odpoczywam na naszej kanapie...jestem tak szczęśliwa bo ta nowa jest tak wygodna...a na Stara już patrzeć nie moglam[emoji4]i tak sobie leżę i was czytam i widzę że dawno brazowooka nie pisała? Mam nadzieję że u ciebie wszystko dobrze i spędzasz czas z rodzinką, pozdrawiam[emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aguska 11 wracajac jeszcze do tego że nie odczuwasz żadnych boli, kochana nie martw się na zapas, na pewno wszystko będzie dobrze i daj oczywiście info jak było na wizycie[emoji6]

K.d.30 to niesamowite że już czujesz bobasa, bardzo się cieszę bo to ż pewnością niesamowite uczucie, już też nie mogę się doczekać kiedy ja poczuje[emoji4]

Dziewczyny A propo jeszcze przydatnych rzeczy to zastanawiam się nad pieluszkami tetrowymi, może się przydadzą podczas karmienia i odbijania? Kupujecie też? I ile starczy żebym znowu nie przesadzilam ż ilością.. .

Ja je uwielbiałam i jeszcze flanelowe[emoji1] jak na początku nie używałam poduszeczek to składałam na 4 i kładłam pod główkę, przy jedzeniu, jak mała ulewala itp. Kupiłam na pocZątek 5szt a potem jeszcze 5[emoji6] do 3rż musiała mieć swoją ulubiona kolorowa tetre do spania[emoji1]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny A propo jeszcze przydatnych rzeczy to zastanawiam się nad pieluszkami tetrowymi, może się przydadzą podczas karmienia i odbijania? Kupujecie też? I ile starczy żebym znowu nie przesadzilam ż ilością.. .

Tetrowe zawsze się przydadzą. Czy to podłożyć pod główkę, do wycierania buzi itp itd. Super sprawdzaja się też flanelowe.
Tetrowych miałam 15 + 5 flanelowych.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Agulula111 to mnie uspokoilas ż tym bólem bo dopiero miałam się spytać we środę na wizycie:) a i daj oczywiście znać jak było na usg, bo mnie też interesuje jak się czujecie i jak się rozwijają wasze maluchy, także też trzymam za każdą ż was kciuki na wizytach! A co do spania to u mnie jest trochę jazda bo ja do tej pory spalam tylko na brzuchu.. A teraz lepiej mi się śpi na lewym niż na prawym, trochę się boję że w nocy tego nie ko kontroluje i się przewroce na brzuch dlatego blokuje się poduszka, hehe

Na chwilę można się przewrócić, bo ktora taka wytrzymała, żeby całą noc np tylko na lewym boku. U mnie zdarza się, że się budzę w nocy na prawym boku, źle mi się oddycha wtedy, odwracam się i śpię spokojnie dalej.

A co do bólu to moja koleżanka była teraz w szpitalu (20tydzien) z powodu bólu brzucha, nic nie znaleźli i lekarka powiedziała, że to ciąża i brzuch musi boleć. Także wiecie, jeszcze nie raz zaboli:)

reklama
Ja je uwielbiałam i jeszcze flanelowe[emoji1] jak na początku nie używałam poduszeczek to składałam na 4 i kładłam pod główkę, przy jedzeniu, jak mała ulewala itp. Kupiłam na pocZątek 5szt a potem jeszcze 5[emoji6] do 3rż musiała mieć swoją ulubiona kolorowa tetre do spania[emoji1]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Popieram, bo są potrzebne, tetrowych 10, flanelowych 2 i jest fajny komplet.

Do góry