Brazowooka
Fanka BB :)
Proszę bardzo. Je się oczywiście zdejmuje, bo wiadomo jak dziecko zaczyna wstawać to niebezpiecznie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chlopiec moze miedzy nozki schowacA ja znowu znam przypadki że miał być chłopiec a rodziły się dziewczynki, podobno pepowina może się tak ułożyć i wygląda na siorka, za to chłopcu chyba trudno odjąć [emoji51] ja mam wizytę 5.10 ale to za wcześnie. Następna pewnie 2.11 będzie 16tydz więc może już się ujawni kruszynka. Mykam z dziewczynkami na spacer bo u nas piękna pogoda [emoji16]
To jeszcze możesz jeść [emoji23].Ja do 5, bo później mam wizytę u gina on odbierze wyniki.Naczczo dziś mi wyszło 97, a norma dla ciężarnych to 99, ale nie wiadomo jak mój organizm ta glukozę przyjął tam może być masakra.Nieeee tydzien przed wizytą mam być czyli tak na oko 20.10
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
fajne tez sie zastanawialam ale dla mnie jednak mojzesz mbiejszy i mobilniejszyProszę bardzo. Je się oczywiście zdejmuje, bo wiadomo jak dziecko zaczyna wstawać to niebezpiecznie.
Te łóżeczko jest super ale ma niestandardowy wymiar 90x40 krótkie się wydaje i ja np stawiam na to, żeby dziecko spało w nim conajmniej dwa latka.