reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

kredka82 tak spokojnie można dokupić same, jak się rozglądałan za łóżeczkiem to właśnie zwróciłam uwagę że były same bieguny.
VegeMama czy mają atest nie wiem, nawet bym o tym nie pomyślała chyba, ale zawsze można kupić najzwyklejsze i samemu przemalowac, żeby mieć pewność, w opisie tego łóżeczka było tylko coś o drzewie z jakiego wykonano łóżeczko, że ma jakiś tam atest.

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama
Z mężem gadałam właśnie że skoro już jeżdżę autem to skocze do tesco może kupić trochę ciuszków a ten mi gada że za wcześnie bo nie wiadomo jaki rozmiar kupić. I że niby się dowiemy ile będzie miało dziecko 1msc przed porodem. Serio się czeka tak długo? Czy rozmiar 52 nie powinien pasować na każdego noworodka?

Teraz jestem na chodzie a kto wie co będzie w marcu? Co zrobię jak będę musiała leżeć? Toż mąż nic nie kupi bo to facet.. on nawet nie pomyślał, żeby coś oglądać i wybierać dla dziecka. W jego głowie chyba samo się kupi tak jak jego koszulki ;p
moj synek byl mniejszy niz usg zalozylo 36.6 dzien wiec i tak po urodzeniu musial tata smigac po tiny baby ubranka ;)
trzeba miec po trochu z kilku rozmiarow :) a gdybys tfu tfu nie byla na chodzie to zawsze masz internet shopping ;)

ja sie tam wyjatkowo zgadzam z Twoim chlopem ze za wczesnie ;)

moj synek byl mnieksxy niz usg zalozylo 36.6 dzien wiec i tak pi irodzeniu musial tata smigacpo tiny baby ubranka ;)
trzeba miec po trochu z kilku rozmiarow :) a gdybys tfu tfu nie byla na chodzie to zawsze masz ibterney shopping ;)

ja sie tam wyjatkowo zgadzam z Twoim cjlopem ze za wczesnie ;)
Ja miałam ubranka 62 i takie tez teraz planuje Ale zacznę dopiero się organizować po nowym roku

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

VegeMama kupuj spokojnie, tylko najlepiej jak trafisz w Tesco na promocję. Ja do końca nie wiedziałam jakie dziewczynki się urodza. Więc kupowałam 56.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Moi chlopcy od razu rozmiar 62, bo długaśni byli. A miałam sporo nowych 56 i wydałam. Z kolei córcia maleńka była i nosiła 44 i 50 (ale to jeszcze w ciąży wiedzieliśmy, że będzie mała, więc kupiłam mniejsze).

To nie tak, że ja chciałam kupić od razu całą garderobę tylko kilka sztuk, pomału. Ale dobra.. poczekam jeszcze. Najwyżej będzie musiał kupić sam i tyle. Niech też coś działa..

Eeee... ale w Tesco nie ma ciuchów dla dzieci. Właśnie chciałam sprawdzić czy jakieś promocje są ale nic nie ma takiego, a ktoś tu pisał że tam są śpiochy dla maluchów.
W Tesco są ciuszki dla małych...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rety! Dziewczyny! Jakie wy już poważne zakupy rozważacie! Ja mam ciągle stracha i poza mężem, dwoma przyjaciółkami i szefową nikt o mojej ciąży nie wie :-) czy jestem inna???!!! W pierwszej ciąży wózek kupiłam 2 mce przed porodem, a łóżeczko miesiąc. Ubranka zaczęłam kompletować po połówkowym:)

Łóżeczko, które mogę polecić to Klupś Radek - opcja zwykłego łóżeczka i kołyski z blokadą w 1. Wydało mi się dużo bezpieczniejsze niż same płozy. Zawsze blokowałam jak młody zostawał sam w sypialni.

Do góry