reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Lilumi wiem o co ci chodzi ale ja mam takie łóżko po moich dziewczynkach (teraz jest rozkrecone, ale czeka na nowego właściciela) Link do: Łóżko pojedyncze KUBUŚ dla dzieci 160x80 dziecięce więc jak wyrośnie mi z tego małego to bez problemu robię zamianę[emoji4]

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama
VegeMama dodatkowo doczepia się na rzepy materacyk 90*15 cm. Więc żadnej luki nie będzie, też się zastanawialam ale doczytalam opis [emoji6]

p19ucsqvyg9mlpha.png

Najtańsze jest chyba za 294, tylko dlatego że ma inny kolor. Mi też ten wzory właśnie się spodobały. No chyba w funkcji dostawki nie można ich montować ale to by trzeba było opinie i opisy jakieś poczytać. Mi one nie są niezbędne, ale jak ktoś szuka kołyski, to fajne rozwiązanie. Co do ochraniaczy to one raczej przydają się dopiero jak dziecko zaczyna się obracać, wiadomo żeby się w główkę nie uderzyło, chociaż my mieliśmy założone od początku.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Mój widział ale wtedy to mało co tam było a teraz już mini człowieczek to inaczej;) nastepna wizyta 27.10 i o 17.40 to mąż na pewno nie przegapi :) myślicie że pleć już będzie widiczna? ~17tydzien będzie (liczone wg wielkości dziecka)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wizyte 30 października i też będzie około 17 tygodnia liczę na to, że już wtedy poznamy płeć

Ostatnia edycja:
Ja też doczytałam :D Ta pościel w pieski i kotki jest idealna dla mnie xD Jak nie znajdę tańszego łóżeczka to pewnie tez kupię ;P Nie wiem tylko jak te płozy mają się do dostawki... pewnie i tak nie można ich wtedy założyć?

A co myślicie o ochraniaczach na szczebelki? Ponoć powodują śmierć łóżeczkową a nie wydaje mi się że dziecko ma na tyle siły żeby coś sobie o te szczebelki zrobić. Jako dzieciak nie miałam ochraniaczy i jakoś przeżyłam te trudne czasy ;P
Ja mysle ze nie bedzie zadnych ochraniaczy poduszeczek itd bo to tylko kurz trzyma a dziecko nie ma przeplywu powietrza

reklama
Do góry