reklama
alunia87
Fanka BB :)
Na pewno będzie dobrze, będę trzymała kciuki [emoji110].Dzien Dobry Dziewczyny, ide dzis na prenatalne usg ,trzymajcie kciuki prosze [emoji4]
Ze stresu spac nie moglam [emoji32]
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
To tak jak u mnie 2 razy plamienia i jedna hospitalizacja.Teraz z luteiny przeszłam na dophustan 3x1 i żeby już nie leżeć w szpitalu biorę cyclonamine 3x2 to jest przeciw krwotoczne na razie jest dobrze zobaczymy jak skończy mi się i wrócę do luteiny spowrotem.ja też w obecnej ciąży jestem na duphastonie 3x1, po wcześniejszym poronieniu a w tej ciąży miałam liczne plamienia..
Przed tym zawsze jest stres, ale dasz rade trzymam kciuki. Bedzie dobrze [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Moja wizyta jest na szczescie rano bo 8.30 wiec szybko zleci do tego czasu, tym bardziej, ze musze jechac szkole otworzyc i wracam, core M wyszykuje do szkoly i zawozimy ja do kuzynki. Stamtad pujdzie do szkoly. Starszy syn i tak wychodzi codziennie o 7.50 wiec akuracik wszystko sie zapielo [emoji4]
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
alunia87
Tez dziś byłam na glukozie poza mdlosciami było znośnie.Tylko później było ciężko coś zjeść i cały czas mnie mdli i juz do wieczora nie dojdę do siebie.Smak mogę porównać do wody z 15 lyzeczkami cukru.Ja juz po badaniu, wyniki i wizytę u diabetologa mam na 14:50. Mowilyscie, ze nie jest tak źle ale niestety nie było różowo. Mdlilo mnie od rana i od rana źle się czułam. A jak wypiłam pół dawki tej glukozy bo naraz się nie da bo to aż 300ml płynu to zaczęło mnie ciągnąć na wymioty i dobrze ze mój partner był ze mną i mnie wspierał i malował po plecach i próbował rozluźnić. Nie wiem czy to ze stresu czy co ale żołądek mam chyba delikatny. Dokończyłam ten płyn i musiałam długo się powstrzymywać od rzygania ale nie chciałabym pic tego drugi raz i się tak męczyć. Lezalam sobie przez dwie godziny na ramieniu mojego przyszlego meza a on cos gadal do mnie, ale w sumie nie pamiętam dokładnie co [emoji14] Głowa mi boli do tej pory mimo, ze juz od godziny siedzę w domu. Nie podobało mi się, ale przeżyłam
Ostatnia edycja:
IsabellaSimon
bedzie widac plec ale zalezy jak sie maluch wykreci -moj syn sie chowal do 20 tygMój widział ale wtedy to mało co tam było a teraz już mini człowieczek to inaczej nastepna wizyta 27.10 i o 17.40 to mąż na pewno nie przegapi myślicie że pleć już będzie widiczna? ~17tydzien będzie (liczone wg wielkości dziecka)
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
alunia87
Powinna być widoczna [emoji4] jak dobre oko lekarz będzie.Mój widział ale wtedy to mało co tam było a teraz już mini człowieczek to inaczej nastepna wizyta 27.10 i o 17.40 to mąż na pewno nie przegapi myślicie że pleć już będzie widiczna? ~17tydzien będzie (liczone wg wielkości dziecka)
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom