reklama
IsabellaSimon
Fanka BB :)
mojej kuzynce do konca ciazy mowili ze dziewczynka...a urodzil sie chlopczyk ponoc w ta strone latwiej sie lekarzowi pomylic...
IsabellaSimon
ja wyjelam pierwszym razem zreszta oni swoje kopie mieli w kompieMoże głupie pytanie ale czy te fotki dziecka można sobie wyjąć z teczki (z dokumentami)i oprawić? Chodzi mi o to, czy to jest jeszcze potem lekarzowi potrzebne Tak sobie pomyślałam, że jak bym mogła sobie popatrzeć na bobasa to może by do mnie dotarło że rośnie we mnie alien ;D
alunia87
Ja musiałam przynieść swoją glukozę i dali mi jednorazowy kubeczek i do tego mineralna i musiałam sobie wymieszać i wypić.Lepsza by była lodowata na koniec pozwoliła mi to popić odrobiną wody, ale nie popijałam.To smaczne [emoji14] a to jest wrzątek jak kiedyś czy zimne?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Brazowooka
A ja znowu znam przypadki że miał być chłopiec a rodziły się dziewczynki, podobno pepowina może się tak ułożyć i wygląda na siorka, za to chłopcu chyba trudno odjąć [emoji51] ja mam wizytę 5.10 ale to za wcześnie. Następna pewnie 2.11 będzie 16tydz więc może już się ujawni kruszynka. Mykam z dziewczynkami na spacer bo u nas piękna pogoda [emoji16]
kredka82
Ze jak?[emoji38] bieguny w lozeczku? jaka ja jestem zielona... wrzuc tego fotke prosze bo ja musze obrazkowo zobaczyc[emoji16]Ja miałam dla moich dziewczynek poprzednie łóżeczko z dodatkowymi biegunami, łatwo i szybko się jej montowalo, a mogłam sobie lezec na łóżku, bujac je i w ten sposób zasypialy. Teraz upatrzylam łóżeczko dostawke z dodatkowymi biegunami właśnie no i jest nie duże bo 95*40 cm więc akurat do mojej zagraconej sypialni a no i to jest dostawka ale spokojnie montujemy bok i jest lozczeczko.
alunia87
Jakoś wytrzymasz, a kiedy idziesz badać.Jak jutro to się wstrzymaj z większym jedzeniem, bo później to się może odbić na wyniku.Kolacja najlepiej do 18 i to też taka bardziej delikatna, bo wszystko może później wpłynąć na wynik.Ja też kupiłam saszetkę A to dobrze, że zimne. To mogę pić nawet dwa kubki. Ja tam słodkie lubię ;D Jestem właśnie po pączku i paczce żelek (bo znalazłam wege a to rzadko się zdarza )
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Ja mam wszystkie do lodowki przypiete[emoji4]Może głupie pytanie ale czy te fotki dziecka można sobie wyjąć z teczki (z dokumentami)i oprawić? Chodzi mi o to, czy to jest jeszcze potem lekarzowi potrzebne [emoji14] Tak sobie pomyślałam, że jak bym mogła sobie popatrzeć na bobasa to może by do mnie dotarło że rośnie we mnie alien ;D
reklama