reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Może głupie pytanie ale czy te fotki dziecka można sobie wyjąć z teczki (z dokumentami)i oprawić? Chodzi mi o to, czy to jest jeszcze potem lekarzowi potrzebne :p Tak sobie pomyślałam, że jak bym mogła sobie popatrzeć na bobasa to może by do mnie dotarło że rośnie we mnie alien ;D
ja wyjelam pierwszym razem zreszta oni swoje kopie mieli w kompie ;)

To smaczne [emoji14] a to jest wrzątek jak kiedyś czy zimne?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja musiałam przynieść swoją glukozę i dali mi jednorazowy kubeczek i do tego mineralna i musiałam sobie wymieszać i wypić.Lepsza by była lodowata na koniec pozwoliła mi to popić odrobiną wody, ale nie popijałam.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja znowu znam przypadki że miał być chłopiec a rodziły się dziewczynki, podobno pepowina może się tak ułożyć i wygląda na siorka, za to chłopcu chyba trudno odjąć [emoji51] ja mam wizytę 5.10 ale to za wcześnie. Następna pewnie 2.11 będzie 16tydz więc może już się ujawni kruszynka. Mykam z dziewczynkami na spacer bo u nas piękna pogoda [emoji16]

p19ucsqvyg9mlpha.png

Ja miałam dla moich dziewczynek poprzednie łóżeczko z dodatkowymi biegunami, łatwo i szybko się jej montowalo, a mogłam sobie lezec na łóżku, bujac je i w ten sposób zasypialy. Teraz upatrzylam łóżeczko dostawke z dodatkowymi biegunami właśnie no i jest nie duże bo 95*40 cm więc akurat do mojej zagraconej sypialni a no i to jest dostawka ale spokojnie montujemy bok i jest lozczeczko.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Ze jak?[emoji38] bieguny w lozeczku? jaka ja jestem zielona... wrzuc tego fotke prosze bo ja musze obrazkowo zobaczyc[emoji16]

Ja też kupiłam saszetkę :D A to dobrze, że zimne. To mogę pić nawet dwa kubki. Ja tam słodkie lubię ;D Jestem właśnie po pączku i paczce żelek (bo znalazłam wege a to rzadko się zdarza:p )
Jakoś wytrzymasz, a kiedy idziesz badać.Jak jutro to się wstrzymaj z większym jedzeniem, bo później to się może odbić na wyniku.Kolacja najlepiej do 18 i to też taka bardziej delikatna, bo wszystko może później wpłynąć na wynik.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Może głupie pytanie ale czy te fotki dziecka można sobie wyjąć z teczki (z dokumentami)i oprawić? Chodzi mi o to, czy to jest jeszcze potem lekarzowi potrzebne [emoji14] Tak sobie pomyślałam, że jak bym mogła sobie popatrzeć na bobasa to może by do mnie dotarło że rośnie we mnie alien ;D
Ja mam wszystkie do lodowki przypiete[emoji4]

reklama
Do góry