sredec1982
Fanka BB :)
Jestem z Wami myślami sama jeszcze w pracy nie powiedziałam i stresuje mnie to trochę...szczególnie że... Wiem że sobie wkręcam ale wydaje mi się ze szkolnictwo to jeszcze takie tradycyjne podejście... Otóż nie jestem w związku małżeńskim i nie chce być z własnych powodów,mam partnera i oboje chcieliśmy dzidzie..ale przeraża mnie myśl że każdy będzie myślal że się "puściłam", wpadłam z nie wiadomo kim a nauczycielowi nie przystoi no i myślę często o tym i się czuje gorsza
Prenatalne ciekawa jestem u Was jak to wygląda.. Ja jeszcze przed,ale z racji wieku dostałam skierownie podobno na komplet. Zobaczymy czym ten komplet jest liczę że nie wyjde z zerową wiedzą jak koleżanka z forum trzymam kciuki by gin coś więcej Ci powiedzial niż ten gość od prenatalnych! Miłego dnia Wam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Prenatalne ciekawa jestem u Was jak to wygląda.. Ja jeszcze przed,ale z racji wieku dostałam skierownie podobno na komplet. Zobaczymy czym ten komplet jest liczę że nie wyjde z zerową wiedzą jak koleżanka z forum trzymam kciuki by gin coś więcej Ci powiedzial niż ten gość od prenatalnych! Miłego dnia Wam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk