reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Ja tez dzisiaj pół nocy nie spałam, dzisiaj mam zamiar powiedzieć o ciąży w pracy i się denerwuje..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, a mnie okropnie mdli i ciagnie na wymioty, ale nie mogę nic zjeść ani za dużo pić przed tym badaniem cukru,takie zalecenia. Męczę sie sama ze sobą i czekam na partnera :(

Ja tez dzisiaj pół nocy nie spałam, dzisiaj mam zamiar powiedzieć o ciąży w pracy i się denerwuje..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Przed tym zawsze jest stres, ale dasz rade trzymam kciuki. Bedzie dobrze [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Moja wizyta jest na szczescie rano bo 8.30 wiec szybko zleci do tego czasu, tym bardziej, ze musze jechac szkole otworzyc i wracam, core M wyszykuje do szkoly i zawozimy ja do kuzynki. Stamtad pujdzie do szkoly. Starszy syn i tak wychodzi codziennie o 7.50 wiec akuracik wszystko sie zapielo [emoji4]

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

Hej dziewczyny, a mnie okropnie mdli i ciagnie na wymioty, ale nie mogę nic zjeść ani za dużo pić przed tym badaniem cukru,takie zalecenia. Męczę sie sama ze sobą i czekam na partnera :(
Wspolczuje [emoji53]
Mnie tez dzis meczy bardziej niz wczoraj np. M mowi ,ze to ze stresu [emoji58]

Ja tez mam duphaston 2x1 na razie nie wiem do kiedy. Tez po poronieniu i po plamieniach w obecnej ciąży.
Tak w ogóle moja lekarka pierwszej ciąży poronionej w 5 tygodniu samoistnie nie uznała jako ciąża i wpisane mam w karcie ciąża 1 poronień 0, dopiero zauważyłam na wczorajszej wizycie i trochę mi przykro :/
ja też w obecnej ciąży jestem na duphastonie 3x1, po wcześniejszym poronieniu a w tej ciąży miałam liczne plamienia..

Dziewczyny z UK, pomocy! Wlasnie skończyłam 12 tydzien. Prawie miesiąc temu byłam u GP i powiedział, ze zabukuje moje skany, ale nic ze szpitala nie przyszło. Po kolejnych dwóch tygodniach miałam spotkanie z położna i ona stwierdziła, ze na pewno nie zabukowal, bo nawet nie jestem w systemie i powiedziała, ze ona to zrobi. Przy okazji wspomniałam, ze nie bedzie mnie kraju od 3 do 10 października i zapewniła mnie, ze weźmie to pod uwagę podczas bukowania. Minęły prawie kolejne dwa tygodnie, a ja dalej nie dostałam żadnego listu.. Kto Wam bukowal skany? Do kogo mam teraz dzwonić, GP, położna czy szpital? Kurde jakbym mało stresu miała w ciazy to jeszcze nie wiem na czym stoję...
Mi położna zabukowala na pierwszej wizycie i od razu dostałam skierowanie na scan

reklama
Dzien Dobry Dziewczyny, ide dzis na prenatalne usg ,trzymajcie kciuki prosze [emoji4]
Ze stresu spac nie moglam [emoji32]

Powodzenia kochana !

Też mam tak zawsze przed wizytami [emoji33]

Hej laski .

Trochę mnie nie było... Jakiś kryzys .
Już trochę lepiej ...

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry