reklama
SOMEONE
Fanka BB :)
Witaj , powiedz cos o sobie wiecej [emoji4]Hej dziewczyny, chciałam się przywitać to moja pierwsza ciąża, termin na połowę kwietnia
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
Lilumi
@SOMEONE Pochwalę się oczywiście ^^ Co do wózków mam wstępny rekonesans za sobą i chyba będę zamawiać przez internet bo taniej lub szukać używanego. KUNERT Libero, są ładne, ponoć wygodne i na wsi sie sprawdzają, skrętne lub na sztywnych kołach pompowanych a poza tym cena za wózek 1300zl nowego 3w1 to wydaje się nie tragicznie. Może uda się znaleźć używany ciut taniej to byłoby zupełnie rewelacja Oczywiście to wstępnie rozeznanie, zanim kupie może sie zdanie zmienić
SOMEONE
@Lilumi no bardzo ladny [emoji4] oby w praktyce tez dobrze sie sprawowal.
Ja wybralam Graco Quattro travel system ze wzgledu na to, ze ja wczesniej juz go mialam przy moim pierwszym dziecku i moge go polecic z czystym sumieniem. Jest solidny, pakowny, skretny jesli o mnie chodzi to sie super sprawdzil [emoji4]
Pamietam ,ze nawet po plazy na piachu dawal rade [emoji6]
Ja wybralam Graco Quattro travel system ze wzgledu na to, ze ja wczesniej juz go mialam przy moim pierwszym dziecku i moge go polecic z czystym sumieniem. Jest solidny, pakowny, skretny jesli o mnie chodzi to sie super sprawdzil [emoji4]
Pamietam ,ze nawet po plazy na piachu dawal rade [emoji6]
Witaj , powiedz cos o sobie wiecej [emoji4]
Jestem nauczycielką i pedagogiem w szkole podstawowej. Od dawna marzyłam o własnym maluszku, generalnie dzieci zawsze do mnie garnęły
Ostatnią miesiączkę miałam 9 lipca, o ciąży dowiedziałam się na wakacjach. Nasze Maleństwo ma więc za sobą już loty samolotem (na szczęście nie odczułam podróży w negatywny sposób).
Po pierwszym UGS lekarz wyznaczył termin porodu na 20 kwietnia.
Powoli rozglądam się za informacjami na temat wyprawki, wózka, łóżeczka.
Mam nadzieję, że na forum znajdę wsparcie i odpowiedź na masę pytań, które siedzą w mojej głowie
Lilumi
Witaj bettinka89, moja miesiączka tez 9 lipca ale każdy organizm jest inny, cykle są różne. U mnie termin 15 kwietnia
Na pewno się u nas odnajdziesz, skarbnica wiedzy te nasze dziewczyny, mamy też watek z wyprawką. Warto przejrzeć też inne wątki na forum bo mozna coś ciekawego odkryć
Na pewno się u nas odnajdziesz, skarbnica wiedzy te nasze dziewczyny, mamy też watek z wyprawką. Warto przejrzeć też inne wątki na forum bo mozna coś ciekawego odkryć
Witaj bettinka89, ja też jestem tu nowa. Ostatnia miesiączka 29 czerwiec termin porodu 5 kwiecień. Pierwsza ciąża, 23.09 miałam badanie przezierności karkowej wynik 0.9 mam lekarz powiedział że wszystko w porządku. Jednak do momentu badania towarzyszył lekki stres. Też czytam opinii na temat wyprawki, wózka itp niezbędnych rzeczy dla maluszka pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie. Będę wdzięczna jak coś poradzicie
reklama
kredka82
A mnie boli glowa a w sumie bardziej czolo... jakby bylo malo.. jutro gp to niech mi da cos na gardlo bo czerwone, z zatok splywa troche wiec pewno podraznia gardlo, doszedl bol glowy w czole wiec ogolnie super[emoji53]
Dziewczyny z uk czy gp sprawdzala Wam serduszko stetoskopem? Bo bardzo bym chciala ale nie wiem czy sprawdza?
Dziewczyny z uk czy gp sprawdzala Wam serduszko stetoskopem? Bo bardzo bym chciala ale nie wiem czy sprawdza?