reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Co ja bym dała za to żeby wszystko mieć... To jak kupowanie jakiegoś obrazu nie znając się na sztuce. Kupe kasy a nawet nie wiem na co zwracać uwagę. :(

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie - dasz radę[emoji4] w pierwszej ciąży pamiętam każdej koleżanki co miała małe dziecko pytałam czy jest z wózka zadowolona[emoji23] i tym sposobem kupiłam wózek z polecenia [emoji4]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ja mam tylko jedną koleżankę z dzieckiem która jest mega dziana i interesuje ją tylko to co jest mega modne a najlepiej widziane u celebrytów także na jej pomoc nie liczę [emoji14]

Nio to tutaj koleżanka Ci nie pomoże...:) chyba że w totka grasz :) ja patrze po forach ale I tak pomysłu nie mam. Wiem że łóżeczko chcę zwykłe białe pełnowymiarowe 120x60 , wózek też nie za miliony monet ale jakiś funkcjonalny żeby znowu nie dostał kopa I nie pozostał w środku miasta...:) fotelik jakiś wygodny ale czy w zestawie z wózkiem czy solo nie mam pojęcia... nie wiem czy wygodnie tym maluchom w tych fotelikach podpietych do wózka...

Ale ja mam tylko jedną koleżankę z dzieckiem która jest mega dziana i interesuje ją tylko to co jest mega modne a najlepiej widziane u celebrytów także na jej pomoc nie liczę [emoji14]

To faktycznie nie będzie Ci łatwo- pozostaje czytanie w necie opini co też jest bardzo przydatne[emoji4] z drugiej strony nikt Ci co chwilą nie będzie dawał złotych rad co i gdzie kupować[emoji6] coś za coś[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Nio finansowo to niełatwo tak wszystko kupić. Ja się śmieję że to było do przewidzenia... pozbyłam się wszystkiego po dzieciach to teraz czekamy na maluszka... :) wszystko się skompletuję... :)
Ja jeszcze kilka miesiecy temu wyrzucilam 2 spacerowki w tym graco expedition . Wyrzucilam bo niestety lezaly na strychu kilka lat i zbutwialy [emoji53]

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

VegeMama spokojnie dasz rade, jak zaczniesz szukać co jak z czym to sama się zdziwisz ile wiesz :) przy pierwszym dziecko zawsze kupi się coś co się nie przyda ale to na przyszłość będziesz wiedziała :) ja też dużo nie wiem ale mam siostrę która na pewno mi pomoże i mam Was tu też będę pytać :)

Hej dziewczyny. Mam pytanie co sądzicie o detektorach tętna płodu?
1506272266-aaaaaa.png

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Mam pytanie co sądzicie o detektorach tętna płodu?
1506272266-aaaaaa.png

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie sie nad nim zastanawiam. Bede za 2 ryg na baby fair i przypuszczam ze tam beda pokazane i moze wtedy kupie. Ale jakbys sie zdecydowala wczesniej to czekam na opinie

Do góry