reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

A mnie boli glowa a w sumie bardziej czolo... jakby bylo malo.. jutro gp to niech mi da cos na gardlo bo czerwone, z zatok splywa troche wiec pewno podraznia gardlo, doszedl bol glowy w czole wiec ogolnie super[emoji53]

Dziewczyny z uk czy gp sprawdzala Wam serduszko stetoskopem? Bo bardzo bym chciala ale nie wiem czy sprawdza?
Wspolczuje , ze jakies chorobsko sie przyplatalo do Ciebie ☹
Jesli pytasz o to czy sprawdzaja stetoskopem dorosle[emoji6] czyli Twoje serduszko to u nas w GP zazwyczaj sprawdzaja, ale zdarza sie tez ,ze nie to zalezy od lekarza tumana [emoji12][emoji23]

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

reklama
Dziewczyny pytajcie, kto pyta nie bladzi hehe [emoji4]
Ide spac jutro znow pobudka o 5.00 rano [emoji21][emoji24]
Dobranoc Kochane [emoji42]

Wspolczuje , ze jakies chorobsko sie przyplatalo do Ciebie ☹
Jesli pytasz o to czy sprawdzaja stetoskopem dorosle[emoji6] czyli Twoje serduszko to u nas w GP zazwyczaj sprawdzaja, ale zdarza sie tez ,ze nie to zalezy od lekarza tumana [emoji12][emoji23]

Nie mialam na mysli czy dzidziusia serduszka bedzie sluchac?

witaj Bettinka :)
:)
Jestem nauczycielką i pedagogiem w szkole podstawowej. Od dawna marzyłam o własnym maluszku, generalnie dzieci zawsze do mnie garnęły ;)
Ostatnią miesiączkę miałam 9 lipca, o ciąży dowiedziałam się na wakacjach. Nasze Maleństwo ma więc za sobą już loty samolotem ;) (na szczęście nie odczułam podróży w negatywny sposób).
Po pierwszym UGS lekarz wyznaczył termin porodu na 20 kwietnia.
Powoli rozglądam się za informacjami na temat wyprawki, wózka, łóżeczka. ;)
Mam nadzieję, że na forum znajdę wsparcie i odpowiedź na masę pytań, które siedzą w mojej głowie ;)

A mnie boli glowa a w sumie bardziej czolo... jakby bylo malo.. jutro gp to niech mi da cos na gardlo bo czerwone, z zatok splywa troche wiec pewno podraznia gardlo, doszedl bol glowy w czole wiec ogolnie super[emoji53]

Dziewczyny z uk czy gp sprawdzala Wam serduszko stetoskopem? Bo bardzo bym chciala ale nie wiem czy sprawdza?
nigdy :( ale gp ma mnitor tetna :) ale jesli dziesz z gardlem to nie wiem czy Ci sprawdza ....

:)
Jestem nauczycielką i pedagogiem w szkole podstawowej. Od dawna marzyłam o własnym maluszku, generalnie dzieci zawsze do mnie garnęły ;)
Ostatnią miesiączkę miałam 9 lipca, o ciąży dowiedziałam się na wakacjach. Nasze Maleństwo ma więc za sobą już loty samolotem ;) (na szczęście nie odczułam podróży w negatywny sposób).
Po pierwszym UGS lekarz wyznaczył termin porodu na 20 kwietnia.
Powoli rozglądam się za informacjami na temat wyprawki, wózka, łóżeczka. ;)
Mam nadzieję, że na forum znajdę wsparcie i odpowiedź na masę pytań, które siedzą w mojej głowie ;)

Witaj bettinka89, ja też jestem tu nowa. Ostatnia miesiączka 29 czerwiec termin porodu 5 kwiecień. Pierwsza ciąża, 23.09 miałam badanie przezierności karkowej wynik 0.9 mam lekarz powiedział że wszystko w porządku. Jednak do momentu badania towarzyszył lekki stres. Też czytam opinii na temat wyprawki, wózka itp niezbędnych rzeczy dla maluszka pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie. Będę wdzięczna jak coś poradzicie
Witajcie dziewczyny[emoji4]

Fajnie że nas przybywa[emoji4] ja dziś mam urlop bo jadę do okulisty i będę mieć krople po których nie można prowadzić i siedzIeć przed monitorem - dowiem się też czy nie ma przciwskazan do porodu naturalnego[emoji4]

Miłego dnia [emoji4]

@kredka82 mam nadzieję że szybko minie - niestety o tej porze roku jesteśmy narażone na przeziębienia itp jeszcze bardziej niż zazwyczaj[emoji19]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

@SOMEONE Pochwalę się oczywiście ^^ Co do wózków mam wstępny rekonesans za sobą i chyba będę zamawiać przez internet bo taniej lub szukać używanego. KUNERT Libero, są ładne, ponoć wygodne i na wsi sie sprawdzają, skrętne lub na sztywnych kołach pompowanych a poza tym cena za wózek 1300zl nowego 3w1 to wydaje się nie tragicznie. Może uda się znaleźć używany ciut taniej to byłoby zupełnie rewelacja :) Oczywiście to wstępnie rozeznanie, zanim kupie może sie zdanie zmienić :)

Nio ten wózek widać fajny. Ma ładną spacerówkę I sztywną gondolę.I nie wygląda jak czołg... :) Podoba mi się....

reklama
Hej. U mnie przeziębienie i źle samopoczucie. Chyba mi hormony szaleją bo płacze non stop z byle powodu... nawet przy reklamach.
Co do wózka to nie mam nic upatrzonego. Wcześniej miałam jakiś zwykły 3 w1 Ale nie koniecznie byłam zadowolona ze spacerówki. Kupilam wreszcie inna. Lżejsza. Firmy babydesigne.
5.10 idę na usg genetyczne. Mam tez skierowanie na test pappa Ale raczej odpuszczę...
Mam ostatnio dziwne sny... Aż się martwię czy wszytsko z maluchem ok.
Nawet zaczęłam się przyglądać mojemu brzuchowi...ze jakoś maly itd...ale może sobie wymyślam...
Dziś w Lidlu jakieś ciuszki dla małych aż mnie kusi Ale mam jeszcze czas. [emoji16]
A Wy już kupujecie ubranka???
Czy któraś z Was wybiera się na poród w IMiD-zie???(wawa)
Może podpowiecie gdzie kupię fajne jeansy ciążowe [emoji3]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry