reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Nie wiem czy wy tez tak macie dziewczyny ale ja zaczynam martwic się o mój biust. Boli mnie odkąd chyba doszło do zaplodnienia i to bym chyba zniosła, gdyby nie fakt ze rośnie mi w nieopanowanym tepie, z B/B+ najpierw na C a teraz to juz D musze, bo C za ciasny.
A dziś mam dopiero 12 tydzień, wiec boje sie co bedzie dalej?
Czy któraś z was tez z tym sie wzmaga?
Mam to samo. Bardzo długo mnie piersi bolały i to tak mocno że też się martwiłam i pisałam na forum.
I z rozmiarem podobnie jak u Ciebie z B na E w tym momencie. Jestem przerażona, Ale moja mama miała tak samo, więc to chyba rodzinne. [emoji13][emoji13]
Ale juz mam nadzieję że na tym rozmiarze poprzestane. [emoji6]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli mam szczęście, że startowałam z rozmiarem B :D Aktualnie nawet nie wiem jaki mam rozmiar, bo chodzę w sportowych, ale C to na bank... Staram się przyzwyczaić do spania na lewym boku i muszę coś pod cyce podkładać, bo zrobiły się ciężkie i bolą... No i to uczucie jak serce tak wali, że odbija się od materaca...
U mnie jest aż 10 dni różnicy, między wiekiem ciąży z OM i USG i serio nie wiem jak to mam liczyć :D

Nie wiem czy wy tez tak macie dziewczyny ale ja zaczynam martwic się o mój biust. Boli mnie odkąd chyba doszło do zaplodnienia i to bym chyba zniosła, gdyby nie fakt ze rośnie mi w nieopanowanym tepie, z B/B+ najpierw na C a teraz to juz D musze, bo C za ciasny.

Mnie Również od samego początku boli i musze chodzić cały czas w stanikach. Rosnąć urósł na razie o 1 rozmiar ale w sumie cała uroslam z M na L:/ a to dopiero 8 tc:( to chyba normalne z biustem,przygotowuje się do nowej roli;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ja już mam rozstępy, a skóra swędzi masakrycznie.Smaruję bio oilem i G to daje.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry