reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Czytałam o nim wcześniej tej witaminy tym w składzie jest tyle, ze trzeba by było to tonami wcierac, żeby zaszkodziło.Ja wcieram go od tygodnia dopiero wcześniej zwykła oliwke.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno nawet na opakowaniu pisze ze od 2go trym.
Ja od poczatku ciazy sie nim smarowalam przed dobrych kilka tyg bo nie wiedzialam ale odstawilam i teraz tym sanctuary sie smaruje i jest fantastyczne

reklama
Dziewczyny ja mam maslo na rozstepy z sanctuary i jest super! Wiec polecam
1506098944-aaaaaa.png

Chyba się jutro przejdę do Bootsa i poszukam :)

Padam na twarz... cały dzień wymioty mam od wszystkiego, nawet po wodzie... zaczynam się martwić i zastanawiam się nad wycieczka do szpitala...

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Lepiej podjec do szpitala.Leżała ze mną w styczniu na sali taka dziewczyna i podali jej kroplówkę i jakieś leki.Możesz się za bardzo odwodnić od tego przydały by się jakieś elektrolity.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Majorka - moze rotawirus? :( teraz słyszalam znów kilka przypadków. Lepiej może się przejedz. Ost czytałam że od wprowadzenia szczepień na rotawirusy i obowiązkowych na pneumokoki liczba zachorowań w analogicznym okresie wzrosła od 100 do 200% (1 kwartał 2016 do 1 kwartał 2017).

Hej dziewczyny ja juz po wizycie u ginekolog. Mam dość niskie ciśnienie cały czas i to martwi lekarkę. Dzisiaj 100/60. Dzidzia duża i pięknie rośnie, ma 43mm. Serduszko bije co mnie mocno uspokoiło. Szyjka dluga, lozysko ladnie sie trzyma przedniej sciany macicy wiec nie powinnam miec juz plamien. Pobolewanie to powiekszajaca sie macica. Teraz wizyta dopiero w październiku i kolejna w listopadzie.
Super[emoji2] brawo Wy[emoji2]
Hej. Chcialam sie przywitać. Pierwszy raz korzystam w ogóle z takiego czegoś jak forum czarna magia dla mnie. To moja druga ciaza obecnie 11t3d

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj[emoji4] miło że dołączają się kolejne mamusie[emoji4] tak jak dziewczyny pisały postaraj się jak najwięcej odpoczywać, choć sama mam w domu 3-latkę i wiem ile potrafi mieć energii[emoji6]
Dziewczyny koncze jutro 13 tydzien czyli od niedzieli wchodze w drugi trymestr , a moje mdlosci ni cholery nie chca ustapic :( przed chwila M zrobil sobie kawe, a ja ucieklam do drugiego pokoju, bo nie moge z tym zapachem w jednym momencie wszystko stanelo mi w gardle. Wykoncze sie...

Niestety bardzo często mdłości trwają nawet do 16tc a u niektórych nawet całą ciążę [emoji51] trzymam kciuki aby u Ciebie już końcówka, pamiętam jaka siostra była wykończona a ja niestety do końca trzymalao tylko już było mniej uciążliwe i wiedziała czego musi unikać[emoji6]

@VegeMama twoja matka jest faktycznie nie do zdarcia... i niestety w złym tego słowa znaczeniu[emoji53] to jest aż niesmaczne co zrobiła[emoji35] możesz też aby ja zdenerwować napisać jak będzie wiedziała że jesteś po wizycie u giń "to chłopiec!" na fb[emoji12]

Ja jak zwykle zasnęłam po 20 a obudziłam się 5:30 - nosz kurde[emoji35] nie wiem jak mam się przestawić? Nawet jak oglądam tel to w trakcie po prostu zasypiam nawet nie wiem kiedy...

Miłego dnia dziewczyny[emoji4]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry