alunia87
Fanka BB :)
Ciężko masz z tą swoją matką,dobrze ,ze nie ogłosiła tego przed wami.Pewnie się cieszy w ten sposób,ale tego wyszkolenia to bym nie podarowała,bo mi się za chwilę czerwona lampka zapala w głowie,ze ktoś chce za mnie moje dziecko wychowywać.Jestem tego zdania ,ze rodzice już swoje dzieci odchowali to niech dadzą teraz innym.Ja wiem ,ze moja matka nie będzie się wtrącać,ale z teściowa pewnie będę musiała iść na wojnę,bo ona jest z tych co wiedzą lepiej i lubią doradzić nie proszeni.Dziewczyny z moją matką jest totalna masakra. Już nawet spokojny m. się wkurza na jej wyczyny.
Ogłosiłam dziś zdjęciem na FB że jestem w ciąży a moja matka w komentarzu zaraz napisała że będzie babcią (bo to ona w całej tej sytuacji jest najważniejsza). Potem "ukradła" moje zdjęcie i wrzuciła do siebie na profil z komentarzem "BĘDĘ BABCIĄ" Wszyscy jej gratulują jak by to jakaś jej zasługa była. Do tego wypisuje na FB że czeka na wnuczkę, że wnuczkę wyszkoli itp itd.. aż się m. wkurwił i jej na tablicy napisał że ani on, ani ja nie znamy płci dziecka i nie zamierzamy poznawać. Co za kobieta?! Wszystko musi być wokół niej... i to ogłaszanie że to wnuczka no kurr... by ją. Grrr
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom