reklama
SOMEONE
Fanka BB :)
SOMEONE
Witaj , trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] by tym razem bylo wszystko dobrze [emoji4]Mam syna 3 lata. Obecnie siedzę w domu na zwolnieniu. Pierwsza ciaza zagrozona( 8 tc krwawienia, bóle, 31tc syn sie juz pchal na świat ale go powstrzymali i urodziłam dzien przed terminem CC po 16 godz od odejścia wód brak postępu porodu 7 cm i stop). Obecna ciaza krwawienie od6 tc brałam duphaston teraz biore tylko luteine. 3.10 mam prenatalne
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
majorka1988
Ja dzisiaj od 3w nocy wymiotuje średnio co godzine. Przed chwilą dopiero zjadłam 3chlebki kukurydziane jako pierwszy posiłek... jeszcze 2tyg i będzie koniec 1trymestru
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
sredec1982
Współczuję Wam dziewczyny dolegliwości.tez zastanawialam się jak to że mną będzie ale ja tylko do toalety chodzę bo mnie brzuch boli cały czas i cyce. W sumie nie mogę narzekać. Jak pracuje jest ok,jak zostaje w domu wsłuchuje się w każdą dolegliwośc :/ ciekawa jestem czy Wy zwolniliście tempo jak dowiedziałyście się o ciąży?mam na myśli np sport... Mnie lekarz Powiedział że ciąża to nie choroba i mogę dalej sobie biegać... A ja się trochę boje... A już czuje w kościach to moje zasiedzenie...A jeszcze tyle przede mną.. czy któraś z was kłuje brzuch czasem,szczegolnie jak wezmę głęboki oddech wysoko pod piersiami. Zdarza mi się czasem i juz na Googlach szukam diagnozy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lilumi
Ja myślałam, że mi mdłości przeszły dopóki mama nie jadła śledzi. Jak mnie zemdlilo. Myślałam, ze zwymiotuje jak stałam. Tez ucieklam do drugiego pokoju :/
Także spokojnie z czzsem minie troszkę ale na zapachy bedziemy reagować chyba cala ciążę [emoji14]
LMax
Dowiedziałam sie, ze wymioty ustępują zazwyczaj po 14 tyg. , ale u niektórych mogą trwać dluzej nawet czasem do końca ciąży..
LMax
Współczuję Wam dziewczyny dolegliwości.tez zastanawialam się jak to że mną będzie ale ja tylko do toalety chodzę bo mnie brzuch boli cały czas i cyce. W sumie nie mogę narzekać. Jak pracuje jest ok,jak zostaje w domu wsłuchuje się w każdą dolegliwośc :/ ciekawa jestem czy Wy zwolniliście tempo jak dowiedziałyście się o ciąży?mam na myśli np sport... Mnie lekarz Powiedział że ciąża to nie choroba i mogę dalej sobie biegać... A ja się trochę boje... A już czuje w kościach to moje zasiedzenie...A jeszcze tyle przede mną.. czy któraś z was kłuje brzuch czasem,szczegolnie jak wezmę głęboki oddech wysoko pod piersiami. Zdarza mi się czasem i juz na Googlach szukam diagnozy
Ja mam takie kłucie w brzuchu tylko jak sie przemecze... To dla mnie sygnał ze mam odpoczac.
Jeśli chodzi o ćwiczenia w ciazy to i owszem ale mi lekarz i moja pielegniarka prowadząca doradzili żebym zaczela w 12 tyg gdyż wtedy mozliwosc poronienia spada do 1% wiec jest wtedy bardziej bezpiecznie.
reklama
LMax
Nie wiem czy wy tez tak macie dziewczyny ale ja zaczynam martwic się o mój biust. Boli mnie odkąd chyba doszło do zaplodnienia i to bym chyba zniosła, gdyby nie fakt ze rośnie mi w nieopanowanym tepie, z B/B+ najpierw na C a teraz to juz D musze, bo C za ciasny.
A dziś mam dopiero 12 tydzień, wiec boje sie co bedzie dalej?
Czy któraś z was tez z tym sie wzmaga?
A dziś mam dopiero 12 tydzień, wiec boje sie co bedzie dalej?
Czy któraś z was tez z tym sie wzmaga?