reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Brazowooka - tulę mocno... co za podłość... i to jeszcze ze strony jednej z najbliższych osób... na dodatek córkę ci podburza dobrze że masz taką mądrą córeczkę!
Vege - teraz popularne Kornelia i mówia: Nela.
Hehe, ciekawe jakie wymyśliła
Vege - teraz popularne Kornelia i mówia: Nela.
Hehe, ciekawe jakie wymyśliła
kredka82
Kochana ja to ostatnio przechodzilam. Najbardziej pomogl olbas oil. Skropilam gore koszulki przed spaniem i wdychalam cala noc.Kobietki pomocy.. Czy wy tez macie zatkany nos? Czytalam ze w ciazy sie moze zdarzac przez rozszerzone naczynka.. Ja musze na siedzaco spać nie wiem co zrobic z tym woda morska dla dzieci moze byc?
Do tego smarowalam cale czolo i skronie vicks vaporub
Pilam w jeden dzien na noc mleko z miodem i czosnkiem a rak to caly czas pilam herbaty z sokiem z czarnego bzu sokiem z malin cytryna i miodem.
W jeden dzien robilam inhalacje z szalwii i majeranku
I jeszcze mam pre.nalen spray do nosa.
Po tym wszystkim przechodzi wiec probuj
@kredka82 zapach tych kropli na bluzke mnie strasznie dlawi i mam po nim mdloscia na dodatek nie pomaga.. Te krople do nosa dla ciezarnej nie pomagaly mi w pierwszej ciazy a w tej nie mam ich a apteki juz zamknięte (calodobowa daleko a maz w pracy) herbate z cytryna pijam litrami.
Mam tylko wode morska w sprayu
Mam tylko wode morska w sprayu
Brazowooka
Jej mąż zrobił tylko jedno badanie nasienia w jakimś prywatnym laboratorium poleconym przez jej lekarza ginekologa (zresztą ten sam gin prowadzi teraz moja ciążę) wyszło że nie ma plemników w nasieniu i tyle, on nawet nie skonsultowal tego z żadnym lekarzem, opierał się na tym co mu Pani laborantka powiedziała. Z siostrą jest wszystko ok, chyba, ma torbiel na jajnik ale to chyba raczej przeszkodą nie jest, nie wiem jak z badaniami innymi, no i powiedzcie mi czy zrobili wszystko co można było? Nie.
Tak jak ona ingeruje w moje życie i ocenia na każdym kroku, tak ja zacznę jej wypominac brak dzieci i tego że nawet o nie nie Walczy, cierpi przez to, a mi Boga ducha winnej osobie się obrywa.
A z tym że będę sama z dziećmi to chodzi jej o to że mój P ma taką pracę że nieraz po kilka miesięcy ma delegacje i tylko w weekendy jest w domu.
Tak jak ona ingeruje w moje życie i ocenia na każdym kroku, tak ja zacznę jej wypominac brak dzieci i tego że nawet o nie nie Walczy, cierpi przez to, a mi Boga ducha winnej osobie się obrywa.
A z tym że będę sama z dziećmi to chodzi jej o to że mój P ma taką pracę że nieraz po kilka miesięcy ma delegacje i tylko w weekendy jest w domu.
SOMEONE
Możesz- ja w pierwszej ciąży używałam wody morskiej, na noc maść majerankowa pod nos i jeszcze inhalacje z majeranku i przeszło[emoji4]Kobietki pomocy.. Czy wy tez macie zatkany nos? Czytalam ze w ciazy sie moze zdarzac przez rozszerzone naczynka.. Ja musze na siedzaco spać nie wiem co zrobic z tym woda morska dla dzieci moze byc?
Dzień dobry [emoji2] miłego dnia[emoji4]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
IsabellaSimon
Tez mam zapchany w nocy i rano . Na razie nic nie robie ale zatoki bola od tego na dluzsza meteKobietki pomocy.. Czy wy tez macie zatkany nos? Czytalam ze w ciazy sie moze zdarzac przez rozszerzone naczynka.. Ja musze na siedzaco spać nie wiem co zrobic z tym woda morska dla dzieci moze byc?
Ostatnia edycja:
reklama
IsabellaSimon
Ja wogole nie mialam tego badania w pierwszej ciazy ...musza miec jakies wskazania nie robia wszystkim ciezarowka teraz mi robia bo ...babcia ma cukrzyce (wtedy jeszcze nie wiedzialam ze babcia ma)...a lucozade uwielbiam -pijalam prawie codziennie i te pyszne tabletki lucozade ...