reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Kobietki pomocy.. Czy wy tez macie zatkany nos? Czytalam ze w ciazy sie moze zdarzac przez rozszerzone naczynka.. Ja musze na siedzaco spać:( nie wiem co zrobic z tym :( woda morska dla dzieci moze byc?

reklama
Brazowooka - tulę mocno... co za podłość... i to jeszcze ze strony jednej z najbliższych osób... na dodatek córkę ci podburza :( dobrze że masz taką mądrą córeczkę!

Vege - teraz popularne Kornelia ;) i mówia: Nela.
Hehe, ciekawe jakie wymyśliła ;)

Kobietki pomocy.. Czy wy tez macie zatkany nos? Czytalam ze w ciazy sie moze zdarzac przez rozszerzone naczynka.. Ja musze na siedzaco spać:( nie wiem co zrobic z tym :( woda morska dla dzieci moze byc?
Kochana ja to ostatnio przechodzilam. Najbardziej pomogl olbas oil. Skropilam gore koszulki przed spaniem i wdychalam cala noc.
Do tego smarowalam cale czolo i skronie vicks vaporub
Pilam w jeden dzien na noc mleko z miodem i czosnkiem a rak to caly czas pilam herbaty z sokiem z czarnego bzu sokiem z malin cytryna i miodem.

W jeden dzien robilam inhalacje z szalwii i majeranku

I jeszcze mam pre.nalen spray do nosa.

Po tym wszystkim przechodzi wiec probuj

@kredka82 zapach tych kropli na bluzke mnie strasznie dlawi i mam po nim mdloscia na dodatek nie pomaga.. Te krople do nosa dla ciezarnej nie pomagaly mi w pierwszej ciazy a w tej nie mam ich a apteki juz zamknięte (calodobowa daleko a maz w pracy) herbate z cytryna pijam litrami.
Mam tylko wode morska w sprayu

Jej mąż zrobił tylko jedno badanie nasienia w jakimś prywatnym laboratorium poleconym przez jej lekarza ginekologa (zresztą ten sam gin prowadzi teraz moja ciążę) wyszło że nie ma plemników w nasieniu i tyle, on nawet nie skonsultowal tego z żadnym lekarzem, opierał się na tym co mu Pani laborantka powiedziała. Z siostrą jest wszystko ok, chyba, ma torbiel na jajnik ale to chyba raczej przeszkodą nie jest, nie wiem jak z badaniami innymi, no i powiedzcie mi czy zrobili wszystko co można było? Nie.
Tak jak ona ingeruje w moje życie i ocenia na każdym kroku, tak ja zacznę jej wypominac brak dzieci i tego że nawet o nie nie Walczy, cierpi przez to, a mi Boga ducha winnej osobie się obrywa.
A z tym że będę sama z dziećmi to chodzi jej o to że mój P ma taką pracę że nieraz po kilka miesięcy ma delegacje i tylko w weekendy jest w domu.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Możesz- ja w pierwszej ciąży używałam wody morskiej, na noc maść majerankowa pod nos i jeszcze inhalacje z majeranku i przeszło[emoji4]

Dzień dobry [emoji2] miłego dnia[emoji4]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez mam zapchany w nocy i rano . Na razie nic nie robie ale zatoki bola od tego na dluzsza mete :(

Ostatnia edycja:
reklama
Tutaj w UK wypija sie lucozade original [emoji4] pamietam z poprzedniej ciazy [emoji4]

Ja wogole nie mialam tego badania w pierwszej ciazy ...:(musza miec jakies wskazania nie robia wszystkim ciezarowka ;) teraz mi robia bo ...babcia ma cukrzyce (wtedy jeszcze nie wiedzialam ze babcia ma)...a lucozade uwielbiam -pijalam prawie codziennie i te pyszne tabletki lucozade ...;)

Do góry