alunia87
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko ! A czemu ona Twojego faceta tak nie lubi???Hej dziewczyny, VegeMama współczuję takich doświadczeń ale ważne z malenstwem wszystko ok. Ja mam doła jak z tą do końca świata. Była u mnie siostra, stwierdziła że co nam strzelilo do głowy, że co ja z tym zrobię teraz, że ona to by usunęła na moim miejscu, że dziewczynki są już duże i ja powinnam do pracy iść a nie w pieluchy się znowu bawić, że moje dziewczynki na tym ucierpia i że zostanę z tym wszystkim sama. No masakra, takie słowa bolą jak cholera, siedzę i wyje i w dodatku dzisiaj jestem sama. Koszmar
My też długo się staraliśmy w międzyczasie poroniłam.Tylko my działalismy zrobiłam badania hormonalne i zaczęłam się leczyć, a mąż nasienie i tez nie miał super wyników, bo morfologia 2 %.Jak by było trzeba brał by witaminy i zmienił dietę i robił by coś w tym kierunku,żeby poprawić nasienie.Nie wiem ile razy jej siostry mąż robił te badania nasienia one są zmienne i dobrze by było je powtórzyć po 3 miesiącach.Na te wyniki ma wpływ dużo czynników.Powinno się je robić w dobrej klinice leczenia niepłodności.Kobiete zawsze można stymulować jest inseminacja i wiele innych metod.Brazowooka ja Ci powiem jak jest. Ona nie moze miec swoich dzieci przez jej m. To on nie chce sie poddac leczeniu a ona biedna ma psyche zjechana i przezywa w glebi serca strasznie to ze Ty jestes kolejny raz w ciazy. Dopoki nie jestes w takiej sytuacji nie wiesz co druga osoba przezywa. Dla mnie kazda info o czyjejs ciazy to byl atak placzu i histerii i tak bardzo mnie to bolalo (z ta roznica ze ja nigdy nikomu zle nie zyczylam i nigdy bym nie powiedziala tak jak ona co swiadczy o tym jak moze byc z nia zle psychicznie)
Wydaje mi sie ze w takiej sytuacji powinnas jej powiedziec co myslisz i ze niech sie zajmie pierwsze swoim zycciem i problemem z m i nieplodnoscia zanim zacznie Ci mowic takie rzeczy! To ona ma problem a Ty dasz sobie rade!
O matko.....[emoji17] to niewyobrażalne co Ci nagadała[emoji35]Hej dziewczyny, VegeMama współczuję takich doświadczeń ale ważne z malenstwem wszystko ok. Ja mam doła jak z tą do końca świata. Była u mnie siostra, stwierdziła że co nam strzelilo do głowy, że co ja z tym zrobię teraz, że ona to by usunęła na moim miejscu, że dziewczynki są już duże i ja powinnam do pracy iść a nie w pieluchy się znowu bawić, że moje dziewczynki na tym ucierpia i że zostanę z tym wszystkim sama. No masakra, takie słowa bolą jak cholera, siedzę i wyje i w dodatku dzisiaj jestem sama. Koszmar
O rany[emoji23] i myśli że się uda i jeszcze będziecie wdzięczni??[emoji51]Ja pier... co z niej za siostra?!? Zdrową i chcianą ciążę usuwać bo ona by tak zrobiła? Masakra.
Z kolei moja matka jest na tyle bezczelna że już imiona wybrała dla SWOJEJ WNUCZKI. nie że chce zaproponować... Ona już wybrała i podda je do głosowania. *wali głową o ścianę* powiedzialam jej że nie chce ich nawet słyszeć i sami wybierzemy a ta sie pultasi że mi takie ładne wybrała i wnuczce też. .. Grrr. A i btw to mam na imię Kornelia
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie iniona wybrala?Imię może i ładne ale normalnego zdrobnienia brak i wszyscy ciagle mówią karolina. Dziś 2 razy u gina A matka nie pyta i nie obchodzi jej czy bedziemy wdzieczni. Ona juz wybrała. I pleć tez wybrała sobie. Z mężem ustaliłam że jej powiemy ze nie chcemy znać płci przed porodem.. Tak na złość
To sie dowiedz bo ciekawa jestem[emoji6] moze jakies ladne?Nie pytałam [emoji14] Zapewne godne jej wnuczki xD