reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

@VegeMama nieźle wybierać komuś imię dla jego dziecka.Tesciowa jak mi gina tak wybierała który lepszy od mojego to mnie od tej pory nie widuje.Nikt mi życia nie będzie układać sama wiem co dla mnie i mojego dziecka najlepsze.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Brazowooka ja Ci powiem jak jest. Ona nie moze miec swoich dzieci przez jej m. To on nie chce sie poddac leczeniu a ona biedna ma psyche zjechana i przezywa w glebi serca strasznie to ze Ty jestes kolejny raz w ciazy. Dopoki nie jestes w takiej sytuacji nie wiesz co druga osoba przezywa. Dla mnie kazda info o czyjejs ciazy to byl atak placzu i histerii i tak bardzo mnie to bolalo (z ta roznica ze ja nigdy nikomu zle nie zyczylam i nigdy bym nie powiedziala tak jak ona co swiadczy o tym jak moze byc z nia zle psychicznie)

Wydaje mi sie ze w takiej sytuacji powinnas jej powiedziec co myslisz i ze niech sie zajmie pierwsze swoim zycciem i problemem z m i nieplodnoscia zanim zacznie Ci mowic takie rzeczy! To ona ma problem a Ty dasz sobie rade!

Hej dziewczyny, VegeMama współczuję takich doświadczeń ale ważne z malenstwem wszystko ok. Ja mam doła jak z tą do końca świata. Była u mnie siostra, stwierdziła że co nam strzelilo do głowy, że co ja z tym zrobię teraz, że ona to by usunęła na moim miejscu, że dziewczynki są już duże i ja powinnam do pracy iść a nie w pieluchy się znowu bawić, że moje dziewczynki na tym ucierpia i że zostanę z tym wszystkim sama. No masakra, takie słowa bolą jak cholera, siedzę i wyje i w dodatku dzisiaj jestem sama. Koszmar

p19ucsqvyg9mlpha.png
O matko ! A czemu ona Twojego faceta tak nie lubi???

Nie przejmuj sie to tylko slowa...przykre ze to najblizsza rodzina :(

Brazowooka ja Ci powiem jak jest. Ona nie moze miec swoich dzieci przez jej m. To on nie chce sie poddac leczeniu a ona biedna ma psyche zjechana i przezywa w glebi serca strasznie to ze Ty jestes kolejny raz w ciazy. Dopoki nie jestes w takiej sytuacji nie wiesz co druga osoba przezywa. Dla mnie kazda info o czyjejs ciazy to byl atak placzu i histerii i tak bardzo mnie to bolalo (z ta roznica ze ja nigdy nikomu zle nie zyczylam i nigdy bym nie powiedziala tak jak ona co swiadczy o tym jak moze byc z nia zle psychicznie)

Wydaje mi sie ze w takiej sytuacji powinnas jej powiedziec co myslisz i ze niech sie zajmie pierwsze swoim zycciem i problemem z m i nieplodnoscia zanim zacznie Ci mowic takie rzeczy! To ona ma problem a Ty dasz sobie rade!
My też długo się staraliśmy w międzyczasie poroniłam.Tylko my działalismy zrobiłam badania hormonalne i zaczęłam się leczyć, a mąż nasienie i tez nie miał super wyników, bo morfologia 2 %.Jak by było trzeba brał by witaminy i zmienił dietę i robił by coś w tym kierunku,żeby poprawić nasienie.Nie wiem ile razy jej siostry mąż robił te badania nasienia one są zmienne i dobrze by było je powtórzyć po 3 miesiącach.Na te wyniki ma wpływ dużo czynników.Powinno się je robić w dobrej klinice leczenia niepłodności.Kobiete zawsze można stymulować jest inseminacja i wiele innych metod.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, VegeMama współczuję takich doświadczeń ale ważne z malenstwem wszystko ok. Ja mam doła jak z tą do końca świata. Była u mnie siostra, stwierdziła że co nam strzelilo do głowy, że co ja z tym zrobię teraz, że ona to by usunęła na moim miejscu, że dziewczynki są już duże i ja powinnam do pracy iść a nie w pieluchy się znowu bawić, że moje dziewczynki na tym ucierpia i że zostanę z tym wszystkim sama. No masakra, takie słowa bolą jak cholera, siedzę i wyje i w dodatku dzisiaj jestem sama. Koszmar

p19ucsqvyg9mlpha.png
O matko.....[emoji17] to niewyobrażalne co Ci nagadała[emoji35]
Myślę że to z zazdrości i swojej pezsilnosci - też uważam że siada jej psychika i powinna poszukać pomocy u psychologa bo jak widać sama sobie nie radzi[emoji17]
Nie pozwól jej zepsuć całej Waszej rodzinie radość z kolejnego maleństwa. I w ogóle co różnica wieku ma do rzeczy??? Ja mam znajoma gdzie różnica wieku między nią i bratem to 12lat i świetnie się dogadują i są że sobą bardzo związani. Zresztą znam pełno przypadków w różnica wieku większa niż będzie u Ciebie i wszyscy są szczęśliwi[emoji4]
Ja pier... co z niej za siostra?!? Zdrową i chcianą ciążę usuwać bo ona by tak zrobiła? Masakra.
Z kolei moja matka jest na tyle bezczelna że już imiona wybrała dla SWOJEJ WNUCZKI. nie że chce zaproponować... Ona już wybrała i podda je do głosowania. *wali głową o ścianę* powiedzialam jej że nie chce ich nawet słyszeć i sami wybierzemy a ta sie pultasi że mi takie ładne wybrała i wnuczce też. .. Grrr. A i btw to mam na imię Kornelia ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
O rany[emoji23] i myśli że się uda i jeszcze będziecie wdzięczni??[emoji51]
Kornelia - piękne imię, znam nawet dwie malutkie Kornelki[emoji2] sama się nad nim zastanawiałam ale mąż obstawia Natalię albo Paulinę[emoji6]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Imię może i ładne ale normalnego zdrobnienia brak i wszyscy ciagle mówią karolina. Dziś 2 razy u gina ;) A matka nie pyta i nie obchodzi jej czy bedziemy wdzieczni. Ona juz wybrała. I pleć tez wybrała sobie. Z mężem ustaliłam że jej powiemy ze nie chcemy znać płci przed porodem.. Tak na złość ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie iniona wybrala?

reklama
Do góry