IsabellaSimon
Fanka BB :)
Twoja siostra ten sam kaliber co moja mama... ( dlatego jeszcze nie wie ) ona wie lepiej co dla Ciebie dobre!!! To sie niestety nie zmienia ...na Ywoim miejscu ( wiem jak ciezko) bym sibie odposcila wytykanie jej braku dzieci ( mniej nerwow dla Ciebie i bedziesz miala czyste sumienie ) Trzymaj sieJej mąż zrobił tylko jedno badanie nasienia w jakimś prywatnym laboratorium poleconym przez jej lekarza ginekologa (zresztą ten sam gin prowadzi teraz moja ciążę) wyszło że nie ma plemników w nasieniu i tyle, on nawet nie skonsultowal tego z żadnym lekarzem, opierał się na tym co mu Pani laborantka powiedziała. Z siostrą jest wszystko ok, chyba, ma torbiel na jajnik ale to chyba raczej przeszkodą nie jest, nie wiem jak z badaniami innymi, no i powiedzcie mi czy zrobili wszystko co można było? Nie.
Tak jak ona ingeruje w moje życie i ocenia na każdym kroku, tak ja zacznę jej wypominac brak dzieci i tego że nawet o nie nie Walczy, cierpi przez to, a mi Boga ducha winnej osobie się obrywa.
A z tym że będę sama z dziećmi to chodzi jej o to że mój P ma taką pracę że nieraz po kilka miesięcy ma delegacje i tylko w weekendy jest w domu.
Zawsze sie tu na firum mozesz wyzlosciuc...
A co do delegacji ...ja bym chetnie mojego M. Wyslala na pare miesiecy