reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

To tak jak mój ma rok, a od pół sierść traci... Jeszcze długa :/ kupilismy specjalna końcówkę i co jakiś czas odkurzamy Dziada, choc tego nie lubi hehe :)
Mój to atakuje z zębami odkurzacz [emoji23],ale sposób był by dobry.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć mamusie ;) jestem Iza. Tak czytam to fajnych macie tych mężow ;) mój to bardziej lubi dłubać niż coś w domu zrobić. Póki sama ogarniam to jest dobrze ;) to moja pierwsza ciąża, młoda nie jestem ale cieszę się,że w 3 cyklu starań bach i się udało!!:) faceta mam starszego o 7 lat a sama mam 35 w październiku ;) w dniu urodzin wyszło że będę mieć prenatalne i jak wszystko będzie dobrze trzeba będzie w pracy się "przyznać";p Czy Wy też macie już większe rozmiary spodni czy tylko mnie tak pechowo wydyma?;( nie chce być wielorybem a jak czytam to dopiero w 4 miesiącu coś powinno być widać :/
Też jestem ciekawa czy to chłopiec tam rośnie czy dziewczynka... Jeszcze poczekam bo to 8 tc.ale miałam 2 usg potwierdzajace że jest wszystko dobrze!:) Pozdrawiam i będę Was czytać :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

A czy wy dziewczyny zabieracie swoich panów na badania ze sobą? Moi rodzice strasznie zdziwieni że jutro na te prenatalne mąż się zwolnił z pracy i z nami jedzie. Normalnie takie zdziwienie jak by dziecko jego nie było. Nie wiem o co chodzi i chyba nie chce wiedzieć jak wyglądała ciąża mamy i angażowanie w nią mojego taty;p Dla mnie to norma że skoro ma możliwość to idzie ze mną i wchodzi do gabinetu i ogląda swoje dziecko. Jakaś dziwna jestem? Tym bardziej na tak ważnym badaniu nie wyobrażam sobie żeby go miało zabraknąć.
Mój był na genetycznych dla mnie to było normalne, że będzie.Przy porodzie tez będzie chyba, że nie wytrzyma [emoji12].

Ja myślę że kiedyś było zupełnie inaczej stąd zdziwienie mamy ;) ja też zabieram swojego chlopa na nie,niech spróbuję nie pójść :p w końcu to są Wasze dzieci a nie Twoje ;) dla mnie to normalne i naturalne.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

mój zawsze mówił że nie wytrzyma przy porodzie i nie chce być ale nie ja sama majstrowałam dziecko i nie ja sama będę leżała na tej sali ;p Ma mnie wspierać i walczyć za mnie z położnymi!:D
No zauważyłam, że jak facet jest przy badaniach to jakoś inny odrazu stosunek jest lekarza do pacjenta.Moj raczej twardy jest i nie ruszają go takie widoki i na pewno by sobie nie podarował.Zreszta może tylko jedno dziecko będziemy mieć więc może juz nie mieć okazji.Wsparcie jak najbardziej jest potrzebne w czasie porodu.Bo nie które te położne są tak wredne,a tak będą się pilnować, żeby za dużo nie powiedzieć.

reklama
W pierwszej ciazy maz byl ze mna na usg a teraz to nie wiem czy da rade muec wolne w pracy i czy znajdziemy opieke dla synka na ten dzien.. Chcialabym zeby oboje byli ale nie wiem czy to dobry pomysł. Młody jest malutki (2 latka bedzie mial w listopadzie) wiec i tak nie rozumie

Do góry