reklama
alunia87
Fanka BB :)
U mnie to w koło dużo dzieciaków.Moze do tego czasu coś przybędzie.Teściowej to będzie 5 wnuk/wnuczka ;p Tata ma 2 wnuków ale już pełnoletni a mama 0 ;p Ja to się tak zastanawiam, czy moje dziecko będzie miało kogoś na osiedlu do zabawy bo nie widzę nikogo, kto by się do tego zabierał. Dużo jest szkolnych dzieci, koleżanka w moim wieku też ma szkolne a tylko ja taka opóźniona ;P Młodych małżeństw nie ma więc chyba będzie rządziło na osiedlu samotnie ale sprawiedliwie.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
majorka1988
U mnie będą od koloru do wyboru, bo mam sporo po synku i po corze[emoji6] takze beda dinozaury, zwierzatka i wrozki różowe[emoji23]Dlatego niezależnie od werdyktu będą body w dinozaury i misie xD
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
alunia87
Ja dostałam sporo na chłopaka fajne są i jak będzie dziewczynka to będzie śmigać w niebieskich i zielonych.Jej to i tak będzie obojętne.U mnie będą od koloru do wyboru, bo mam sporo po synku i po corze[emoji6] takze beda dinozaury, zwierzatka i wrozki różowe[emoji23]
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Przepraszam że tylko o sobie - postaram się Was nadrobić jak tylko przejdzie mi złość[emoji35]
Byłam umówiona z lekarzem w szpitalu , na wizycie zapisywala sobie w kalendarzu... i o mnie zapomniala[emoji35] powiedZieli że pojechała już do domu - a ja żeby się zwolnić z pracy wzięłam 2 ostatnie godziny z opieki...
Nie mogłam się do niej dodzwonić - w końcu dodzwoniła i na jutro o 14:30... ciekawe co na to moja szefowa... wrr[emoji35]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam umówiona z lekarzem w szpitalu , na wizycie zapisywala sobie w kalendarzu... i o mnie zapomniala[emoji35] powiedZieli że pojechała już do domu - a ja żeby się zwolnić z pracy wzięłam 2 ostatnie godziny z opieki...
Nie mogłam się do niej dodzwonić - w końcu dodzwoniła i na jutro o 14:30... ciekawe co na to moja szefowa... wrr[emoji35]
kredka82
Ale wolalabym byc przygotowana na kazda informacje.Wady wykrywane testem pappa nie sa do "poprowki" w ciazy czy po, bo to wady chromosonalne
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Oczywiscie ile nas tyle opinii.
Co za *****Przepraszam że tylko o sobie - postaram się Was nadrobić jak tylko przejdzie mi złość[emoji35]
Ostatnio edytowane przez moderatora:
IsabellaSimon
niestety uk i dokladnie sie mieszcze w ich ramkach. sprobuje zadzwonic i nasciemnuac ze mnie nie bedzie ale watpie czy to cos da...Troszkę późno może być problem z dokładnymi pomiarami.Nie masz możliwości zrobić w innym miejscu wcześniej.
w uk aborcja z jakiego kolwiek powodu jest legalna do 24 tygodnia ciazy!nie, nie ma przymusu. są 3 przypadki kiedy można dokonać aborcji.
mi też przysługuje niby ten test papa, po 35 rż, ale nie zdecydowałam się, bo to I tak nic dla mnie nie zmienia.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej,mam ciągle wątpliwości, więc mam nadzieję, że mi pomożecie
Wszystkie piszecie kiedy macie badania prenatalne - robicie to bo jesteście w grupie zwiększonego ryzyka czy tak po prostu?
W moim otoczeniu są rożne opinie i sama się już pogubiłam. Zapytałam mojego lekarza czy powinnam zrobić badania prenatalne to powiedział, że wszystko jest ok, on też każdej ciężarnej robi takie badania (jednak nie są ta tak dokładne jak w klinikach). Powiedział, że miał przypadek, że kobieta dowiedziała się, że jej dziecko jest chore, całą ciąże przepłakała i okazało się po porodzie, że wszystko jest ok.
Jestem na początku 10 tygodnia dlatego ciągle zastanawiam się czy się zapisać na te badania.
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź!
Wszystkie piszecie kiedy macie badania prenatalne - robicie to bo jesteście w grupie zwiększonego ryzyka czy tak po prostu?
W moim otoczeniu są rożne opinie i sama się już pogubiłam. Zapytałam mojego lekarza czy powinnam zrobić badania prenatalne to powiedział, że wszystko jest ok, on też każdej ciężarnej robi takie badania (jednak nie są ta tak dokładne jak w klinikach). Powiedział, że miał przypadek, że kobieta dowiedziała się, że jej dziecko jest chore, całą ciąże przepłakała i okazało się po porodzie, że wszystko jest ok.
Jestem na początku 10 tygodnia dlatego ciągle zastanawiam się czy się zapisać na te badania.
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź!