reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
mój zawsze mówił że nie wytrzyma przy porodzie i nie chce być ale nie ja sama majstrowałam dziecko i nie ja sama będę leżała na tej sali ;p Ma mnie wspierać i walczyć za mnie z położnymi!:D

Pozwolę sobie wkleić foto mojej psinki bo widzę po avatarze że masz kopie tylko tuszu zabrakło ;D
i8N3P

ZSH1WSt.png

i8N3P
Lepiej nie zmuszac faceta do obecności przy porodzie,bo moze obrócić sie to przeciwko tobie, np w sferze seksualnej...

Moj idzie tylko na usg polowkowe, bo jednak majac dwójkę dzieci,to trzeba się nimi zająć. Przy porodzie będzie, bo byl przy dwoch poprzednich. Jakoś nie jestem w stanie wyobrazić sobie żeby go nie bylo teraz, nie poradzę sobie sama[emoji6]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

dziewczyny slodziaki te wasze psiaki :)
physio mi wczoraj barszo nie pomogl -cwiczenia ale cos mususlam nadciagnac bo mi dzis rano cos sttzelilo i jest ...gorzej.mydle ze tymczasowo i moze rzeczywiscie te cwiczenia cos pomoga...
natimiast ta baba GP -oczywiscie nie zadzwonila.... nie lubie jej!!! wiec jutro jeszcze raz bede dzwonic o 10am i albo wystawi mi zwolnienie i powie co z recepta albo umawuam sie na popoludnie do innego lekarza -bylebym tylko na nia nie trafila ;) a moze i dobrzeby bylo ttafic na nia to bym jej wygarnela...
ja i tak nam lyz ze u mnie w pravy nikt o nic nie pyta :)

reklama
Do góry