IsabellaSimon
Fanka BB :)
ja bym chciala...ale czy dam rade ?Jasne
Tak mnie tylko ciekawi czy tylko ja chcę mieć "niespodzianke"
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bym chciala...ale czy dam rade ?Jasne
Tak mnie tylko ciekawi czy tylko ja chcę mieć "niespodzianke"
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej nie zmuszac faceta do obecności przy porodzie,bo moze obrócić sie to przeciwko tobie, np w sferze seksualnej...mój zawsze mówił że nie wytrzyma przy porodzie i nie chce być ale nie ja sama majstrowałam dziecko i nie ja sama będę leżała na tej sali ;p Ma mnie wspierać i walczyć za mnie z położnymi!
Pozwolę sobie wkleić foto mojej psinki bo widzę po avatarze że masz kopie tylko tuszu zabrakło ;D
Do porodu lepsza butelka z dziubkiem[emoji6]Niech się odbija i tak ma za wysokie libido [emoji14] nie każe mu się gapic między nogi ale szklanke wody podać może
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Niech się odbija i tak ma za wysokie libido [emoji14] nie każe mu się gapic między nogi ale szklanke wody podać może
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje! Ale Ci dobrze...Nio my już po badaniach . 57 mm. Na razie wszystko ok. Czekamy ok tygodnia na wyniki z krwi....
Gratuluje! Ale Ci dobrze...