reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

@mysiak92 a może ten śluz to od jakiejś infekcji,bo ja albo mam biały i przezroczysty, albo plamienia.Mysle, że nie ma co panikować.Na pewno z dzidzia wszystko w porządku.Ja się zastanawiam nad zakupem detektora tętna płodu żeby sobie słuchać co jakoś czas.Jak nie masz silnych boli brzucha to raczej nic się nie dzieje.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Kompletnie mnie nie boli no poza ciagnieciem w pachwinach.. Nie obciazam sie i nie męczę i nie dzwigam. Teraz jestem u rodzicow i mama z Młodym byla na dworze a ja sobie leze..

reklama
Kompletnie mnie nie boli no poza ciagnieciem w pachwinach.. Nie obciazam sie i nie męczę i nie dzwigam. Teraz jestem u rodzicow i mama z Młodym byla na dworze a ja sobie leze..
Może podrażnienie śluzówki.Staraj się dużo odpoczywać i kup sobie magnez,bo też pomaga.Ja mam teraz już cała listę specyfików tylko nie podoba mi się ta nospa, bo różne opinie onej są.

a

Załączniki

• 11a bez glowy-mini.jpg
    11a bez glowy-mini.jpg
    171,3 KB · Wyświetleń: 206
Ostatnia edycja:
Dzisiejsze foto ;) Zastanawia mnie fakt, że rano to prawie nie widać ciąży a wieczorem coś takiego..
Bs3DM
Zobacz załącznik 822772
Jak się zaokraglil ladnie :)
Moj tez widoczny juz jest :)
Może podrażnienie śluzówki.Staraj się dużo odpoczywać i kup sobie magnez,bo też pomaga.Ja mam teraz już cała listę specyfików tylko nie podoba mi się ta nospa, bo różne opinie onej są.

Musze pomyslec o tym magnezie.. Tylko jaki najlepiej

reklama
Do góry