reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Mam takie pytanie... czy to możliwe, że płyn do higieny intymnej, który używam od zawsze teraz działa podrażniająco? Czasem czuję pieczenie tam na dole, ale jak dużo wody wypiję to jakoś to przepłuczę... to samo miałam jak nosiłam sztuczną bieliznę... niestety koniec z koronkami:-) :)

reklama
U mnie też wieczorem jest dużo większy. Rano jakby nie widać a w ciągu dnia sukcesywnie rośnie...
Dzisiaj kupiłam spodnie ciążowe. Jeszcze mam na nie chwilę czasu ale daje mi to komfort że jak będą mnie już mocno cisly to zmienię.
No i czas na leginsy....

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Bloodykis - te plyny do higieny intymnej są mega szkodliwe. Przeważnie maja ph zupełnie inne niż skóra. Najlepiej wogole to wyrzyc, zwykłecmydlo bambino dla dzieci lub sama woda.

U mnie też wieczorem jest dużo większy. Rano jakby nie widać a w ciągu dnia sukcesywnie rośnie...
Dzisiaj kupiłam spodnie ciążowe. Jeszcze mam na nie chwilę czasu ale daje mi to komfort że jak będą mnie już mocno cisly to zmienię.
No i czas na leginsy....

Tez zamowilam 3 pary spodni ciazowych z New look na amazonie. W moich starych jeansach mi niewygodnie..
A myślę sobie, ze w zimie w leginsach to zamarzne ...

No i czas na leginsy....

Ja juz w leginsach i tunikach albo sukienkach latam caly czas bo wszystko mnie drazni w pasie i nawet nie wiem czy jest sens kupowac dzinsow z guma jak i tak w getrach chodze

Bloodykis - te plyny do higieny intymnej są mega szkodliwe. Przeważnie maja ph zupełnie inne niż skóra. Najlepiej wogole to wyrzyc, zwykłecmydlo bambino dla dzieci lub sama woda.
Ja uzywam lactacyd i najlepiej te co pisze ze testowane ginekologicznie. One maha kwasne ph z tego co kojarze ale nie chce mi sie isc na gore sprawdzac[emoji4]

reklama
Do góry