reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

20170917_091133.png

Załączniki

• 20170917_091133.png
    20170917_091133.png
    173,1 KB · Wyświetleń: 342
reklama
U mnie znowu plamienia, a dopiero w środę mnie wypisali ze szpitala.Jestem juz tym załamana w czwartek lekarz mnie badał wszystko ok w piątek prenatalne tez, a dziś znowu krew leci,a nic takiego nie robiłam.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Alunia z watku po ivf (bo na nim tylko siedze) jest duzo dziewczyn ktore borykalo sie z plamieniami w ciazy i niektore prawie przez cala ciaze mialy problemy i krwawienia a dzidziusie sie zdrowe urodzily. Jezeli lekarze wszystko sprawdzili i nie ma zadnego krwiaka ani onnych problemow to chyba nie jest zle. Staraj sie odpoczywac i lezec duzo

Właśnie wróciłam z IP, akurat na dyżurze był mój lekarz prowadzący.Zrobił usg i nic złego nie wykazało bobas cały i zdrowy i łożysko tez tak jak powinno.Zbadal mnie też i stwierdził, że to najprawdopodobniej od nadzerki.Mialam ją jeszcze przed ciążą, ale podobno nie powinno się tego leczyć jak się jeszcze nie rodziło.Przepisal mi więcej leków i zamienił luteine na dophustan i mam leżeć w łóżku.Na szczęście darował mi szpital.

Ostatnia edycja:
Właśnie wróciłam z IP, akurat na dyżurze był mój lekarz prowadzący.Zrobił usg i nic złego nie wykazało bobas cały i zdrowy i łożysko tez tak jak powinno.Zbadal mnie też i stwierdził, że to najprawdopodobniej od nadrzerki.Mialam ją jeszcze przed ciążą, ale podobno nie powinno się tego leczyć jak się jeszcze nie rodziło.Przepisal mi więcej leków i zamienił luteine na dophustan i mam leżeć w łóżku.Na szczęście darował mi szpital.

Serio zamienil Ci luteine na duphaston?

reklama
Właśnie wróciłam z IP, akurat na dyżurze był mój lekarz prowadzący.Zrobił usg i nic złego nie wykazało bobas cały i zdrowy i łożysko tez tak jak powinno.Zbadal mnie też i stwierdził, że to najprawdopodobniej od nadrzerki.Mialam ją jeszcze przed ciążą, ale podobno nie powinno się tego leczyć jak się jeszcze nie rodziło.Przepisal mi więcej leków i zamienił luteine na dophustan i mam leżeć w łóżku.Na szczęście darował mi szpital.

Całe szczęście[emoji4] a przypomnij mi - pracujesz? Może warto było by trochę plackiem poleżeć. Ja też mam znajome które całą ciążę plamily i wszystko z dzidzia było ok. Jednak każde kolejne plamienie trzeba konsultowac z lekarzem, nie można ich bagatelizowac.

Ech... u mnie leniwa niedZiela. Nic mi się nie chce - najchętniej w ogóle nie wstawalabym z łóżka gdyby nie córka[emoji12] i mam ochotę na KFC[emoji12] a planach normalny obiad ale zaczynam się łamać[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry