reklama
kredka82
Fanka BB :)
Alunia z watku po ivf (bo na nim tylko siedze) jest duzo dziewczyn ktore borykalo sie z plamieniami w ciazy i niektore prawie przez cala ciaze mialy problemy i krwawienia a dzidziusie sie zdrowe urodzily. Jezeli lekarze wszystko sprawdzili i nie ma zadnego krwiaka ani onnych problemow to chyba nie jest zle. Staraj sie odpoczywac i lezec duzoU mnie znowu plamienia, a dopiero w środę mnie wypisali ze szpitala.Jestem juz tym załamana w czwartek lekarz mnie badał wszystko ok w piątek prenatalne tez, a dziś znowu krew leci,a nic takiego nie robiłam.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Tak przepisze a nawet jak pojdziesz do apteki i im powoedz ze doniesiesz recepte to Ci dadzaJa właśnie się zorientowałam, że przez zmianę terminu gina ( z jego winy) nie będę miała progesterony na 3 dni się zastanawiam, czy lekarz rodzinny mi przepisze?
IsabellaSimon
he he dobre na razie wyprobuje na plecach.
IsabellaSimon
spokojnie nie denereuj sie moja psiapsiola tez krwawila prawie cala ciaze i lekarze niexwiedzieli czemu a synek zdrowy. powodzenia KochanaZaraz na IP jede pewnie wezmą mnie na oddział.
alunia87
Właśnie wróciłam z IP, akurat na dyżurze był mój lekarz prowadzący.Zrobił usg i nic złego nie wykazało bobas cały i zdrowy i łożysko tez tak jak powinno.Zbadal mnie też i stwierdził, że to najprawdopodobniej od nadzerki.Mialam ją jeszcze przed ciążą, ale podobno nie powinno się tego leczyć jak się jeszcze nie rodziło.Przepisal mi więcej leków i zamienił luteine na dophustan i mam leżeć w łóżku.Na szczęście darował mi szpital.
Ostatnia edycja:
kredka82
Serio zamienil Ci luteine na duphaston?Właśnie wróciłam z IP, akurat na dyżurze był mój lekarz prowadzący.Zrobił usg i nic złego nie wykazało bobas cały i zdrowy i łożysko tez tak jak powinno.Zbadal mnie też i stwierdził, że to najprawdopodobniej od nadrzerki.Mialam ją jeszcze przed ciążą, ale podobno nie powinno się tego leczyć jak się jeszcze nie rodziło.Przepisal mi więcej leków i zamienił luteine na dophustan i mam leżeć w łóżku.Na szczęście darował mi szpital.
reklama
Całe szczęście[emoji4] a przypomnij mi - pracujesz? Może warto było by trochę plackiem poleżeć. Ja też mam znajome które całą ciążę plamily i wszystko z dzidzia było ok. Jednak każde kolejne plamienie trzeba konsultowac z lekarzem, nie można ich bagatelizowac.Właśnie wróciłam z IP, akurat na dyżurze był mój lekarz prowadzący.Zrobił usg i nic złego nie wykazało bobas cały i zdrowy i łożysko tez tak jak powinno.Zbadal mnie też i stwierdził, że to najprawdopodobniej od nadrzerki.Mialam ją jeszcze przed ciążą, ale podobno nie powinno się tego leczyć jak się jeszcze nie rodziło.Przepisal mi więcej leków i zamienił luteine na dophustan i mam leżeć w łóżku.Na szczęście darował mi szpital.
Ech... u mnie leniwa niedZiela. Nic mi się nie chce - najchętniej w ogóle nie wstawalabym z łóżka gdyby nie córka[emoji12] i mam ochotę na KFC[emoji12] a planach normalny obiad ale zaczynam się łamać[emoji12]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom