Kompletnie mnie nie boli no poza ciagnieciem w pachwinach.. Nie obciazam sie i nie męczę i nie dzwigam. Teraz jestem u rodzicow i mama z Młodym byla na dworze a ja sobie leze..@mysiak92 a może ten śluz to od jakiejś infekcji,bo ja albo mam biały i przezroczysty, albo plamienia.Mysle, że nie ma co panikować.Na pewno z dzidzia wszystko w porządku.Ja się zastanawiam nad zakupem detektora tętna płodu żeby sobie słuchać co jakoś czas.Jak nie masz silnych boli brzucha to raczej nic się nie dzieje.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Niee.. Juz dawno nie uzywam i od tego czasu tylki czasem taki slyz dziwny mam. Dopoki uzywalam to "brudzilam" na brazowoA uzywasz aplikatora?
alunia87
Fanka BB :)
Niby od 12 tc łożysko przejmuje funkcje ciałka żółtego.I dużo lekarzy odstawia progesteron.No to predzej to i to
A luteine mozesz tez kupic podjezykowa
alunia87
Może podrażnienie śluzówki.Staraj się dużo odpoczywać i kup sobie magnez,bo też pomaga.Ja mam teraz już cała listę specyfików tylko nie podoba mi się ta nospa, bo różne opinie onej są.Kompletnie mnie nie boli no poza ciagnieciem w pachwinach.. Nie obciazam sie i nie męczę i nie dzwigam. Teraz jestem u rodzicow i mama z Młodym byla na dworze a ja sobie leze..
Jak się zaokraglil ladnieDzisiejsze foto Zastanawia mnie fakt, że rano to prawie nie widać ciąży a wieczorem coś takiego..
Zobacz załącznik 822772
Moj tez widoczny juz jest
Musze pomyslec o tym magnezie.. Tylko jaki najlepiejMoże podrażnienie śluzówki.Staraj się dużo odpoczywać i kup sobie magnez,bo też pomaga.Ja mam teraz już cała listę specyfików tylko nie podoba mi się ta nospa, bo różne opinie onej są.
kredka82
Slow mag b6Jak się zaokraglil ladnie
Moj tez widoczny juz jest
Musze pomyslec o tym magnezie.. Tylko jaki najlepiej
IsabellaSimon
przy malej fadolce i ze sprzetem do domowego uzytki dosc ciezko namierzyc tetno i mozna sie strachu najesc...Tez sie zastanawialam nad tym angelsounds ale nie wiem czy nie zeschizuje jak cos nie zadziala
IsabellaSimon
mnie tam boli z prawej ale to moj LZS nic z ciazaKredk gradki
Masz foto?
Mnie pobolewa w okolicy kości ogonowej też tak macie???
reklama
IsabellaSimon
niestety wzdecia brzuszek superDzisiejsze foto Zastanawia mnie fakt, że rano to prawie nie widać ciąży a wieczorem coś takiego..
Zobacz załącznik 822772