reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dobry dziewczyny .

Ja fiksuje , jutro mam pierwsze USG , a ostatnio na wizycie z położna stwierdziłam że nie chce badań na zespół Downa , a wczoraj jednak zmieniłam decyzję i chce , myślicie że da się to odkręcić [emoji24]

IsabellaSimon powodzenia na wizycie u Gp , mam nadzieję że coś wymyśli ...

Ja też muszę się wybrać . Mam takie problemy z jelitami , za przeproszeniem nie mogę zwyczajnie się wypierdziec , jest to tak męczące że aż flaki mnie bolą, do tego budzę się aż w nocy , żeby iść na kibelek i chodź trochę sobie ulżyć.
Lykam Espumisan , kupiłam probiotyki ... Dupa, dupa ...

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę że dobrze , by było zrobić wątek z nr telefonu albo uzupełnić ten z danymi lub przynajmniej powymieniac się na priv , w razie coś żeby mieć kontakt ... No i na porodówce tez się przyda , jak by któraś rodziła , a nie zdarzyła na forum poinformować [emoji16] co myślicie ?

reklama
Dobry dziewczyny .

Ja fiksuje , jutro mam pierwsze USG , a ostatnio na wizycie z położna stwierdziłam że nie chce badań na zespół Downa , a wczoraj jednak zmieniłam decyzję i chce , myślicie że da się to odkręcić [emoji24]

IsabellaSimon powodzenia na wizycie u Gp , mam nadzieję że coś wymyśli ...

Ja też muszę się wybrać . Mam takie problemy z jelitami , za przeproszeniem nie mogę zwyczajnie się wypierdziec , jest to tak męczące że aż flaki mnie bolą, do tego budzę się aż w nocy , żeby iść na kibelek i chodź trochę sobie ulżyć.
Lykam Espumisan , kupiłam probiotyki ... Dupa, dupa ...

Dzień dobry wszystkim:),

Wiem cos z ta toaleta... Byliśmy z mężem moja przyjaciółkę odwiedzić w Londynie na weekend, no i ze niestety troszkę inaczej mi sie jadło i duzo siedzialo to był problem w kibleku... Zresztą u kogoś zawsze jest ciężej..
Po powrocie wyskoczyła mi bolesna kuleczka- podejrzewam hemoroid, choć nigdy wczesniej nie mialam :/ tak wiec szybko do apteki, a tu dupa, większości rzeczy nie mozna w brać w ciąży. Wiec mam jakąś maść schaladzajaca i sie mecze.. To dopiero drugi dzień, wiec jak za pare sie nie polepszy to GP.
A wy dziewczyny jak poradzilyscie sobie z tym wstydliwym problemem? Moze warto wziasc cos z polskiej apteki?

Do góry