reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Pewnie tak.Ogolnie dziś wieczorem miałam z nią i jej facetem przeboje.
Przyszedł z wizytą po 20 kompletnie pijany i zaczeli się kłócić i szarpać.Powiedział, że jej zajebie i szarpał ja.Powiedzialam, żeby ją zostawił i wyszedł, bo idę po pielęgniarkę.Powiedział, że zaraz mi zajebie.Poszlam po pielęgniarkę i wyszłam z pokoju i zadzwoniłam po męża.Oni zamiast go wyprosic to go zostawili pijanego z nią z piwem w kieszeni.Schowalam się w socjalnym, bez kapci, bo wcześniej coś z nią gadał o więzieniu.Nie wiadomo czy by mnie za to nie uderzył.Dopiero jak mąż przyjechał wyszłam i poszłam z nim poprosić o przeniesienie na inna sale.Jak by mnie nie przenieśli to bym się sama wypisała.Na koniec powiedzieli, że jak by wiedzieli to by policję wezwali.Mam nadzieje, ze więcej nie trafię na takie osoby.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra. Trzymaj się tam. Dobrze, że do domu wychodzisz.
Ja znowu wstałam siusiu i plamię - jak wczoraj w nocy tylko chyba trochę bardziej. Usg jutro. Byłam dobrej myśli, ale już nie jestem.

reklama
Dzień dobry[emoji4] szkoda tylko że muszę zaczynać dzień o tej porze[emoji6]

@alunia87 jeżeli coś się stanie tej dziewczynie odpowiedzialny będzie m.in szpital! Czy oni tam zidiocieli do reszty??? Nie dość że zgodziłaś pijanego faceta z alkoholem, który Ci groził i zagraża tej dziewczynie to oni go zostawili??? Przecież to się nadaje do zgłoszenia gdZieś wyżej aby szpital za to odpowiedział. Jadąc do szpitala masz mieć poczucie bezpieczeństwa a nie martwić się co wariatowi do tego pijanemu do głowy przyjdzie.[emoji35]

Ech... całe szczęście że Cię przenieśli i jutro wychodzisz[emoji4]

Miłego dnia dziewcZyny. A i z Prenalenem ostrożnie - w pierwszej ciąży jak się mocno przeziębiłam kupiłam syrop... koleżanka polecała ... za każdym razem jedna łyżeczką powodowała że siedziałam z głowa w sedesie[emoji12] on ma smak syropu malinowego z dodatkiem czosnku[emoji1] do końca ciąży nie tknęłam herbaty z sokiem malinowym mimo że ja uwielbiam [emoji23]
Pozostał mi wtedy syrop z cebuli[emoji23] dodam że na koleżankę *spam* super działał[emoji2]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Moja najmłodsza po 1,5 tyg w przedszkolu wróciła z gorączką. Okazało się, że jakaś mądra mamusia dała rano dziecku paracetamol i wysłała chore do przedszkola. Po śniadaniu jak lek odpuści okazali się że bieda miała 40 stopni. Gdzie ludzie mają łby to ja nie wiem... Niedojrze swoje dziecko naraża to inne też.

Ja z trójką dzieci odpuściłam sobie swoją własną fobie. Mam ogarnięte, czysto ale jak zdarzy się, że nie dam rady ogarnąć to się nie biczuje. Szkoda życia na pierdoły.

VegeMamo jeszcze masz czas na napływ instynktu. Daj sobie czas. Z pierwszym swoim dzieckiem oswoiłam się grubo po porodzie. Mąż gugał do niego, a ja patrzyłam jak na debila i się zastanawiałam co ze mną jest nie tak ;) teraz już wiem co... Potrzebowałam czasu, a moje dziecko nie ma z tego powodu deficytów ;) teraz też mi daleko od srania tęczą

Ja dziś odebrałam swoje wyniki. Spodziewałam się masakry ale jest bardzo dobrze. Kocham ciążę, za te 9 mc zdrowia które mi daje :)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
oh podoba mi sie Twoje podejscie z tymi pierdolami ;)

Tez mam siostrę która ma małą :) za 3 dni skończy 7 miesięcy wiec jak będę miała dziewczynkę będę miała wszystko :)
no fajnie mi kumpela iddala wczoraj reklamowe ciuszkow takich meutralnuch bo ona ma synka rocznego a ja chce dziewczynke ;) plus obie moje kumpele zaopatruja mnie w ciuchy ciazowe :)
ja pierwszym razem mialam strasznieeeeee duzo rzeczy -glownie wlasnie po synku ciotki ale bylo tego za duzo i milon rzeczy mi sie nie przydalo -teraz mniej wiecej wiem co mi pasuje i co jest praktyczne wiec drugi raz tyle rzeczy nie bedzie ;) a sypialnie trzrba bredzie ciut przrmenlowac -zamiast 3 skrzyn trzrva bedzie wstawic lozeczko/przewijsk i jakies szufladki na rzeczy malucha :) dxiec nspewno spi ze mna byc moze i w lozku bo tak bylo za pierwsxym razem ;)

Pewnie tak.Ogolnie dziś wieczorem miałam z nią i jej facetem przeboje.
Przyszedł z wizytą po 20 kompletnie pijany i zaczeli się kłócić i szarpać.Powiedział, że jej zajebie i szarpał ja.Powiedzialam, żeby ją zostawił i wyszedł, bo idę po pielęgniarkę.Powiedział, że zaraz mi zajebie.Poszlam po pielęgniarkę i wyszłam z pokoju i zadzwoniłam po męża.Oni zamiast go wyprosic to go zostawili pijanego z nią z piwem w kieszeni.Schowalam się w socjalnym, bez kapci, bo wcześniej coś z nią gadał o więzieniu.Nie wiadomo czy by mnie za to nie uderzył.Dopiero jak mąż przyjechał wyszłam i poszłam z nim poprosić o przeniesienie na inna sale.Jak by mnie nie przenieśli to bym się sama wypisała.Na koniec powiedzieli, że jak by wiedzieli to by policję wezwali.Mam nadzieje, ze więcej nie trafię na takie osoby.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
lo matko- biedna Ty. ale historia...az ciezko uwierzyc ze to naprawde...

Dziewczyny ja sie poddaje dzis nie ide do pracy...tak mi ten kregolup daje popalic... moze mi sie uda wbic do Gp dzis to od razu poprosze o zwolnienie na 2 tygodnie...wczoraj musialam lezec na podlodze w biurze tak mnie bolalo....

Dziewczyny ja sie poddaje dzis nie ide do pracy...tak mi ten kregolup daje popalic... moze mi sie uda wbic do Gp dzis to od razu poprosze o zwolnienie na 2 tygodnie...wczoraj musialam lezec na podlodze w biurze tak mnie bolalo....
Uuu współczuje. Ja dzisiaj też umieram ze zmęczenia. Córka tak mi dała w nocy popalić. Pół nocy na mnie wisiała, pobudki co godzinę [emoji58] do tego pogoda okropna: leje od 5:30.Dobrze, że mąż ma wolne to trochę odpocznę.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry